Dagens budskap 230115

En känsla av tomhet infinner sig när jag vaknar upp idag. Något är på väg att förändras. Vet inte vad och det är inte viktigt att veta just nu. Jag befinner mig i ett vakuum. Det låter inte särskilt upplyftande men det är där jag är just nu och det känns rätt för mig. Jag känner mig lätt och problemfri.

Jag behöver skala av. Rensa bort saker som inte ger mig energi. Göra och vara mer av det som jag behöver för att må bra. Den senaste veckan har jag reflekterat fram och tillbaka om att börja coacha igen. Jag älskar att vara med om när en annan människa ser sin egen potential. Att inse att man har en massa egenskaper som är unika och vackra. Frågan är… Vem vill jag coacha? Jag är inte för alla. Jag vet. Känner mig så spretig!

Det jag har kommit fram till är att även om man är bra på något så innebär det inte att man ska göra det. Det har blivit tid för att kliva in i mina intentioner och vad jag ska göra för att skapa ett avtryck på jorden.

DAGENS BUDSKAP

Äkta frihetskänsla

Att känna sig fullkomligt fri i sin egen kropp kräver att man låter alla delar av sig själv få komma upp till ytan. Att alla känslor, även de man är rädd för eller skäms över, får ta plats och visa sitt budskap.

Att känna de där svåra känslorna kan verka så läskigt och det är ok att känna så. Men känn de ändå. Låt de sakta komma upp till ytan.

Genom att ta upp dem, titta på dem och ge dem ett namn så kan du äntligen hantera dem på ett sätt som gör att du kan frigöra dig från dem. Gå inte ensam in i skuggorna. Kalla först på gudinnan inom dig som guidar och vakar över dig. Du är säker. Du är trygg.

Jag är redo att möta mina djupaste rädslor och skamfyllda tankar. Jag vet att jag inte är ensam om att känna dem. Jag vet. Min inre gudinna kommer att guida mig igenom detta. Jag är säker. Jag är trygg.

{{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}}

KREATIVA KRAMAR CHRISTINE

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar. Det gör mig såå glad!

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *