Du lär människor hur de ska behandla dig.

Många människor har problem med att se sitt eget värde. Känslan att man inte är värd framgång, lycka eller kärleksfulla relationer kan ligga djupt inombords. Gamla begränsande tankar.

Handen på hjärtat, lär du din omgivning att behandla dig med respekt? Om du känner dig ovärdig så behandlas du därefter. När du känner dig värdefull så accepterar du inte annat än att mötas av respekt från andra.

Utmaningen är att bli medveten om sina egna tankar som man sedan kan förändra. Inte förrän man är medveten kan man ju göra det. Eller hur? Därför är det så viktigt att lägga märke till det mantra som utspelar sig i huvudet varje dag.

Blunda och tänk tillbaka på ett tillfälle när du kände dig värdefull och accepterad av dig själv och av andra. Om du har många tillfällen så välj ett av dem. Tillåt dig att känna vilken härlig känsla som sprids inom dig. Du förtjänar denna fantastiska upplevelse. Låt känslan uppfylla varje cell i din kropp.

Tänk sen på ett tillfälle när du blev illa behandlad. Känn att du förtjänar att bli bemött med respekt och kärlek. Vill människorna inte behandla dig väl – gå därifrån. Alla människor förtjänar att behandlas väl.

Kom också ihåg att alltid bemöta andra människor med respekt och kärlek. Allt vi skickar ut får vi tillbaka som du säkert vet. Attraktionslagen använder sinnets kraft och tar en tanke eller önskan du har, och materialiserar den till verklighet.

{{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}}

Jag förtjänar att behandlas väl.

Jag vågar lära människor att behandla mig väl.

{{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}} {{}}{{}}{{}}

KREATIVA KRAMAR CHRISTINE

2 thoughts on “Du lär människor hur de ska behandla dig.

  1. Tack för fin och så viktig påminnelse🙏💜
    Det börjar sätta sej mer och mer, efter hela 50 år på denna jord…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *