Ett viktigt ord att undvika när du vill skapa en förändring.

När man ska rensa ut gamla negativa tankar och ersätta dem med nya så är det superviktigt att undvika ett specifikt ord. Det är överlag ett ganska negativt sätt att se på livet när man använder detta ordet.

Undvik ordet “inte”.

När du fokuserar på det negativa istället för det positiva så växer det. Det är så universum fungerar. Universum kan inte förstå vad vi menar när vi säger inte. Låt mig ta några exempel.

  • Jag vill inte vara kvar på mitt jobb. (Universum hör att du vill vara kvar)
  • Jag är inte värdelös. (Universum höra att du är det)
  • Jag vill inte bo kvar i min lägenhet. (Universum hör att du vill vara kvar)

Det du fokuserar på växer.

Fundera istället på vilket jobb du vill vara på, hur du vill känna dig och var du vill bo. Gör det så beskrivande och verkligt för dig som du bara kan. Skapa bilder i ditt inre över hur ditt liv ser ut. Då kan du manifestera det. Det kallas kreativ visualisering. Vi gör alla det varje dag utan att tänka på det.

Formulera din vision.

Låt den vara i nutidsform som att det redan händer. Universum har inget tidsperspektiv. Det räcker inte att vilja ha det. Risken är att man sätter en massa krav på när drömmen ska och kan bli verklig. Man tror inte att den är möjlig. Fast det är den. Så länge man bara tänker att drömmen ska bli verklighet sen så stannar man kvar i det gamla. Låt mig ge några exempel på hur man kan formulera sina manifestationer.

  • Jag arbetar på en arbetsplats där jag får utmana min kreativitet.
  • Jag är värdefull för att jag sprider glädje.
  • Jag bor i ett hus vid en sjö med massor av grönska runt omkring.

Allting är möjligt.

Kanske känner du att det är fullkomligt omöjligt att ta dig dit du vill. Kom då ihåg att varje resa börjar med ett första steg. Den skapande kreativa kraften finns i dig. Du behöver tro på den.

Även den längsta resa börjar med ett första steg.

Ha en härlig fredagskväll! {eller när du än läser detta}

KREATIVA KRAMAR CHRISTINE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *