Dagens budskap 230416

Ibland tar saker och ting längre tid än vad man tror. Jag blir ibland lätt distraherad och gör inte det jag ska. Som idag när jag skulle sätta mig ner för att meditera och få ett budskap. Istället satt jag istället i soffan och spelade på telefonen och njöt av hundarnas sällskap. Så mysigt…

Cliff tittar ut över sina ägor.

När jag sen var klar och skulle skriva ner det… Ja, då la sig Cliff på mina ben där han tycker om att ligga. Så där satt jag med ett budskap jag ville dela med mig och med datorn i handen. Därför är budskapet extra sent idag.

DAGENS BUDSKAP

Skapa frid inombords. Städa ut gamla tankar som inte är sanna för dig längre. Se det som en vårstädning för att göra plats för nya fräscha idéer.

Se dig själv på djupet. Vem är du? Vem vill du vara? Gå djupt inom dig för att finna svaret. Superviktigt att vara ärlig med dig själv och lyfta fram alla känslor som behöver komma upp till ytan. Storstäda sinnet.

Gå utanför din komfortzon och se vad som händer. Ur kaos kommer klarhet. Låt illusionen av hur du uppfattar livet på jorden sakta vittra sönder. Var inte rädd, detta är precis vad du behöver. Det finns alltid nya lager att skala av för att komma närmre sin egen sanning. Det finns alltid nya insikter att göra sig hörda.

Prova något nytt om du vill ta dig loss från gamla rutiner. När gjorde du något senast som var läskigt men ändå lockande? För att växa och bli tryggare i dig själv så behöver du utsätta dig för nya saker. Våga leva.

Din inre frid skapar yttre frid. Allting börjar med ett första steg att våga. I det lilla skapas det stora. Våga ändra perspektiv.

Lita på att livet vill dig väl. Livet vill att du är lycklig.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Kreativa kramar Christine

Om det hände något i dig av mitt budskap så kommentera gärna med dina tankar. De gör mig såå glad!

Jag vill vara tydlig med att jag är inte synsk eller medium. Jag använder min intuition. Enbart. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *