Sista dagen på semestern….

Jag sitter i hängmattan och njuter av min sista dag på denna semestern. Jag lägger märke till en fjäril på husväggen medan jag väntar på att grillen ska tändas. Det känns skönt att det blev fint väder idag. Jag är inte så känslig för dåligt väder och det har känts ok även om jag saknar värme…. Vi brukar åka till Spanien i tre veckor och då har det haft mindre betydelse.

I år blev det ingen resa av olika anledningar. Funderade om vi kanske skulle göra en tripp i vinter men det låter vi ligga öppet för att se vad som väntar… Jag saknar verkligen Torrevieja! Det är som att komma hem till sitt andra hem. Där tar vi dagen som den kommer tillsammans med min bror och hans familj.

Jag har fått många idéer denna sommaren som jag känner att jag kan och vill genomföra. Jag har fått respons på att det är något som kan tillföra och vara betydelsefullt för många. Navet med alla idéer är att jag vill sprida mer kärlek på jorden. Ja, det kan låta stort men vi kan alla göra något som i sin tur ger ringar på vattnet. Därför kommer jag att i höst fortsätta jobba med min webbkurs. Verkligen lägga krut på den! Vad kommer den att handla om undrar du kanske?

Jag är inte helt klar men min intention är att du på ett lekande sätt hittar tillbaka till dig själv. Du kommer att vilja ge din kropp vad den behöver för att må och känna dig bra. Det kommer att ta tid men ursprungsidéen fick jag redan för två år sedan så det får ta den tid det tar…. Vill du bidra med idéer och utformning så får du gärna skicka mig en tanke! Levandefrukost@gmail.com

Sist men inte minst vill jag tipsa om ett ett enkelt och gott tillbehör till grillat! Jag måttade inte denna gången tyvärr…

Masserad coleslaw

2 blad strimlad vitkål

2 blad strimlad rödkål

2 hackade morötter

saft från en halv citron

lite olja

lite tamari

salt och peppar

_______________________________

Blanda, massera och ät! 🙂

Pussinuss

 

One thought on “Sista dagen på semestern….

  1. Pingback: Zucchiniwraps!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *