Två skrynkliga persikor och fem stjälkar kål!

Hej och hå vad tiden går när allt har dragit igång! Tre jobb, skola, aktiviteter och allt annat som ska hinnas med. Jag tog mig tid i förrgår och mediterade. Kände att jag verkligen behövde det och ska försöka få det som en daglig rutin.

Jag tänkte dela med mig av en supergrön och härligt söt smoothie idag. Den var supersmarrig! Mumsfillibabba 😛 Att blanda mango och apelsin i en grön smoothie hjälper kroppen att absorbera järn från kålen eftersom de innehåller c-vitamin.

Två skrynkliga persikor

3 blad svartkål

2 blad grönkål

2 mogna persikor

4 dl frusen mango

1 näve bladspenat

1 tsk vetegräs

½ tsk nässelpulver

saft från en apelsin


Mixa och njut! Kom ihåg att tugga!! 

Kram Christine

2 thoughts on “Två skrynkliga persikor och fem stjälkar kål!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *