Du äter väl bara grönsaker för att du är mån om din figur!

Ofta när det kommer upp att jag inte äter kött och att jag äter mestadels veganskt så får jag nästan alltid samma fråga. Vad äter du då? Den frågan följs också ofta om jag är mån om min figur. Det hände idag. Grr  Jag tycker det är viktigt med en frisk och stark kropp! Därför äter jag som jag gör. Jag tycker det är otroligt viktigt att förmedla detta till mina barn och speciellt min dotter.

Många hoppar på diet efter diet och ventilerar högt och tydligt inför sina döttrar att de inte är nöjda med sina kroppar och att de ska börja äta hälsosammare och börja träna. Det tjejerna hör och gör är att börja syna sin kropp från topp till tå för att hitta fel och brister. Jag skulle vilja att de kvinnorna istället säger att de ska börja äta hälsosammare för att de vill ha en frisk och stark kropp! Det är en stor skillnad på vilka signaler det sänder ut.

Jag vill att alla tjejer ska ha en varm och kärleksfull relation till sina kropp. Titta på klippet nedan och ställ några enkla frågor till dig själv. Vilka begränsningar har du? Vad står det på din låda? Låt ingen säga åt dig hur du ska vara eller vem du ska vara. Du är unstoppable. <3

Pussinuss

2 thoughts on “Du äter väl bara grönsaker för att du är mån om din figur!

  1. Jag älskar grönsaker! Och äter dem gladeligen. Men mest så gör jag juice på dem som jag dricker i stora glas. På så sätt få jag i mig dem grönsaker jag behöver varje dag!

    1. Åh, det låter gott! Så bra när man gör det enkelt för sig! Jag har själv ingen juicer utan jag dricker mest smoothies. Mumsfillibabba 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *