My own chocolate balls!

Häromdagen gjorde jag köttbullar till resten av familjen och hade då havregryn i smeten . Jag blev plötsligt sugen på chokladbollar och började spåna på ett raw alternativ till detta. Hittade ett recept och testade. Smakade ganska gott! Var inspirerad och ensam i köket så jag hittade på ett eget recept oxå! Here you go!! Förresten, när jag var mindre så gjorde jag smeten och åt direkt ut bunken…. 🙂 Så gott!!!

 

 

Raw chokladbollar

2 dl havregryn

 

7  dadlar

 

1 krm vaniljpulver

 

lite salt

 

1 msk carob

 

½ msk kakao

 

1 tsk mesquite (kan uteslutas)

 

1 tsk honung

 

1 msk kaffe

 

1 msk kokosolja

 

riven kokos


Blanda alla ingredienser i en matberedare och rulla därefter i kokos. Ät och njut!

Pussinuss

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *