Ett år har gått sedan Zeus lämnade oss.

Tänk att det redan gått ett år sedan jag släppte ut vår vackra katt och han inte kom tillbaka. Jag saknar honom så mycket fortfarande och tårarna rinner nerför mina kinder när jag skriver detta. Han var en fantastisk katt! Vi tog hand om honom när han var i mycket dåligt skick. Han var full av fästingar och hade nog inte fått ordentligt med mat under en lång tid. Min mans farbrors fru hittade honom och de tog in honom i stallet. Av någon konstig anledning så skulle vi hem till dem och byta bil och vi fann varandra. Vi hade under en tid pratat om att skaffa katt men att den skulle komma till oss vid rätt tillfälle. Det tillfället var här! Zeus gosade och somnade i min famn, sedan åkte vi  hem för att förbereda hans hemgång till oss. Vi fick ha honom nästan ett år innan han blev överkörd. Jag är tacksam för att han blev hittad och vi fick ett avslut. En stjärna föll samma kväll som han dog. Han gav sitt liv för att vi skulle kunna ta emot Basse och Tindra….

 

 

Ta hand om dig. Visa dina känslor. Säg hur du känner.

Pussinuss

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *