Gör ditt barn inte som du vill? Grattis!!

Tänk så mycket enklare livet skulle vara om ditt/dina barn gör som du säger! Vad innebär det att de inte gör det?

– Ditt barn lyssnar på ditt råd och väljer själv.

– Ditt barn lyssnar inte för att hen är koncentrerad på annat just då.

– Ditt barn tycker att hen kan göra ett eget val.

– Det som är viktigt för dig är inte alltid viktigt för ditt barn.

Ha en öppen dialog och lyssna. Hör vad ditt barn vill förmedla. Lyssna utan att döma. När du dömer så slutar ditt barn att dela med sig av sitt innersta…

Jag säger inte att det är lätt. Eller jo, efter ett tag blir det lättare…

När barnen var små och jag lyssnade på alla andra om hur det skulle vara så skickade jag de till sitt rum, gav utegångsförbud och tog leksaker från dem. Varför? Jo, för att jag ville att de skulle göra som jag sa. Idag straffar jag aldrig mina barn. Varför? Jo, när de öppnar sitt innersta med mig så känner jag en sån tacksamhet och glädje att de delar det med mig och då finns det inte någon plats för skam och straff. Bara glädje och utveckling! Jag vill att de ska våga dela glädje och sorg med mig. Ingen känsla är mindre värd. Vi skrattar och gråter tillsammans. Många ungdomar jag träffar tycker att jag är konstig som inte skäller eller ger straff till mina barn. De tycker att jag är en perfekt mamma! Hmm det viktiga är väl att lyssna på varandra utan att döma? Vill inte du det? Att någon lyssnar på ditt innersta utan att döma dig?

 

Vill du att ditt barn öppnar upp sig med dig?

I september har jag två platser för coachning i föräldraskap.

Pris: 75% rabatt vilket innebär 2223 kr ex moms eller 2779 inkl moms.

Skriv till mig och berätta vad du kämpar med. Vad du vill beröra under coachning.

Hur går det till?

Vi träffas en gång i veckan i åtta veckor eller så som vi kommer överens om. Det som passar oss. Tillsammans tar vi reda på var Du befinner dig, hur Du vill känna dig och vägen dit.
Coachningen äger rum via Skype, telefon eller så träffas vi om Du föredrar det.

Vill Du ha en hemuppgift som ett delmål på Din väg till förändring som Du jobbar med mellan sessionerna så finns den möjligheten. Den är personlig och jag skapar den just för Dig.

Tänk på att du har obegränsade möjligheter att kontakta mig under pågående coachning!

Därefter har vi en till två uppföljningssessioner där Du tar upp det som är betydelsefullt för Dig.

Pussinuss

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *