Mina fem bästa sistaminuten-julklappstips!

Säkert finns det många som fortfarande inte fixat sina julklappar (precis som jag) 😉

Jag känner inte längre lika stor hysteri som tidigare. Det blir som det blir….

Mina fem tips är för att fylla på kärleken i kroppen. Det kan behövas idag. <3

 

1. Ge bort ett fadderskap eller annat du tycker är viktigt. Det finns många organisationer som behöver pengar för att göra världen till en kärleksfullare plats. Man kan bli marinfadder, minska sexhandel med barn och kvinnor, barns rätt till utbildning. Det finns oändligt många organisationer som behöver ditt stöd. Problemet är snarare att välja…

 

2. Ge bort din tid. Vi är så överösta av prylar idag och det vi verkligen behöver mer av är närhet och omsorg. Tid att bara vara med någon annan. En promenad i skogen eller en fika på ett mysigt ställe.

 

3. Egen skapelse. Vi är alla bra på något. Kanske du skriver bra dikter, målar, bakar eller något annat. En gåva som har en tanke bakom är verkligen uppskattad.

 

4. Coachning från mig. När du älskar dig på riktigt kan du ge det till andra. Du kan inte ge något du inte har. För 500 kronor får du två coachsessioner, ordinarie utbildningspris är 400kr/session. Detta är inte en gåva att ge bort utan en gåva att önska dig. Mejla mig på levandefrukost@gmail.com och skriv “coachning” i ämnesraden.

 

5. Självcoachningsprogrammet till ett kraftigt, mycket kraftigt rabatterat pris. Även detta är en gåva att önska dig och även en underbar gåva att ge bort. Ordinarie pris är 679§ och nu till julklappspris 88§. Det blir inte bättre än så här kan jag lova! Mejla mig på levandefrukost@gmail.com och skriv “SCP” i ämnesraden. Jag berättar mer om programmet.

 

Christine

-Coach och idékreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *