Är du en igångsättare, slutförare eller underhållare?

Jag trodde länge länge att det var något negativt att vara en igångsättare, idékreatör som jag kallar det idag. Det är inget jag skäms för idag. Idag är jag stolt! Äntligen har jag förstått att det är en av mina häftigaste styrkor!

Varje projekt kräver alla de här kompetenserna för att bli lyckade. Kan man vara lite av fler? Såklart! Jag är klockren på att knäcka idéer och tänka fritt. Jag kan även se slutprodukten men jag behöver verkligen någon som underhåller mig och håller visionen levAnde så jag inte tappar fart.

 

En igångsättare får saker att hända – du är en visionär. Du ser bara möjligheter och hur saker och ting kan förändras till det bättre. Du är passionerad och dina idéer driver dig. Ingenting ger dig mer glädje än en ny fantastisk idé och möjligheterna som skapas. Här kan du läsa om varför du inte ska dela alla dina idéer med vem som helst.

En slutförare älskar att få saker gjorda – du älskar att ta över någon annans idéer och låta dem komma till liv. Du vet naturligtvis vad det krävs för att uppnå ett mål. Alla steg, resurser och i rätt ordning. Du känner dig inte nöjd förrän framstegen är mätbara.

En underhållare gillar att hålla idén igång – du drivs av stabilitet. Kaos, röra och överraskningar dig galen! Du har ett öga för detaljer och du är en stark grund för att hålla visionen levande. Du älskar när allt fungerar som det ska med bravur.

Vilken känner du igen dig mest i? Berätta!

Lär känna dig själv. Vårda dina styrkor. Släpp taget om det som inte sant för dig.

Där hittar du den verkliga framgången!

 

Christine

-Coach och idékreatör

4 thoughts on “Är du en igångsättare, slutförare eller underhållare?

  1. Jag känner igen mig lite i alla, men främst idésättare! Jag har mängder med idéer och projekt och tusen visioner inom mig, men tröttnar ganska fort och att komma till en slutprodukt känns som ett evigt lopp som jag aldrig når… Därför behöver jag människor som vill göra något av mina idéer som jag skapar, framförallt kring den tekniska biten! Annars fastnar jag… Håller nu på att utmana mig kring tekniken för att hålla mina idéer vid liv, men tycker att det tar mycket energi och är inte min grej 😉

    KRAM!
    /Elina.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *