Jag känner mig inte längre som en bedragare..

Jag är sjukt bra på att påbörja nya saker. Är en riktig igångsättare! Jag skrev redan 2017 ett inlägg om igångsättare, slutförare och underhållare, det kan du läsa mer om här och kommentera gärna om vilken du känner igen dig i..

Den 15 mars 2016 började jag utbildning för att bli coach i självledarskap. Men vänta, låt mig backa bandet lite grann… Det hela började när jag snubblade över LifeSpidersystem 2013 och inledde självcoachningsprogrammet som en pionjär. Den 4 mars 2014 fick jag mina inloggningsuppgifter till något som skulle förändra hela mitt liv. Självkänslan var i botten. Arbetslös. Jag hade blivit uppsagd från ett arbete som inte ens var kul. Sakta sakta växte jag, bröt ner mig i bitar igen, växte.

Det är inte helt enkelt att stå stadigt i sig själv när man inte har ett jobb. Inte heller enkelt att söka nya jobb när man känner sig totalt värdelös. Jag vet. Jag har varit där. Det jag tänker är att det finns en mening med all skit vi går igenom. Hade jag inte upplevt detta så hade jag säkert inte haft en förståelse för hur man känner sig.

Jag fick sen av en händelse ett nytt jobb som jag inte hade sökt. Märkligt hur det kan bli…. Jag som är så spretig och kreativ fick jobb som administratör på en skola. Har man inget jobb så är man tacksam när ett nytt dyker upp. Jag hade ingen aning om att min nyfikenhet och kreativitet skulle få utlopp på detta jobbet men det får det verkligen. Jag stormtrivs! Samtidigt saknar jag att inte kunna göra vad jag vill när jag vill. Jag har ju ändå en bild av att vakna när jag vill, sitta i meditation med rökelse och tända ljus en bra stund innan jag kickar igång dagen som innehåller allt från coachsessioner till att skriva böcker, måla tavlor och såklart dela videos och övningar i min härliga Facebook-grupp.

Slutklämmen på detta är att jag äntligen har ett certifikat på att jag är coach! Det sista jag behövde göra var att spela in en session och göra en utvärdering av den. Det tog tid vill jag lova men nu är det slutfört! Supernajs! Det innebär att jag kan ta mig an klienter på riktigt utan att sätta ett lågt pris för att jag har känt att jag inte varit värd det. Nu är jag det!

Hur ser ditt drömliv ut?

Vill du hänga med i min Facebook-grupp? Skapa ditt kreativa drömliv. Ibland känner jag mig tjatig men hur ska du annars hitta till min härliga grupp som jag fyller med reflekterande frågor, lekar och lite annat smått och gott?

Den 27 februari börjar min Facebook-kurs “VÄCK DITT UNIKA UTTRYCK TILL LIV”. Det är en kurs som handlar om att lära känna sig själv, bli medveten om sina tankar och att utforska sina drömmar och passion för livet. Den började som en enkel mejl-kurs och utvecklades till en FB-kurs och nu väljer jag en ny twist! Jag tycker om att använda mig av kunskap jag redan har och lägga till ett nytt lager.

Denna gången kommer jag att ha ett grupp-samtal på Skype, Zoom eller google-meet efter varje tema en gång i veckan. Jag vill göra detta för att komma närmre deltagarna, höra deras reflektioner och insikter. De lär av mig och jag lär av dem. Jag ser fram emot ett underbart utbyte av erfarenheter.

Det jag har kommit fram till under meditation är att kursen kommer att kosta 999 kronor. Talet 9 är också otroligt betydelsefullt för mig just nu. Säkert finns det vänner som kommer att säga åt mig att det är alldeles för billigt men jag bryr mig inte. Detta känns rätt och då är det rätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *