Alla val du gör är de rätta. Det finns inga felaktiga vägar att gå. En övning för att ta reda på rätt val! Yey!

Jag tror på att vi alla har vårt unika syfte med vår tid på jorden. Varje person och varelse behövs. Ingen är mer betydelsefull än någon annan. Alla är värdefulla med olika vägar i livet. Vi möter människor som har något att förgylla våra liv med. Inte alla känns särskilt nödvändiga men de har en del byggstenar som tar oss framåt.

Det kan vara en bro över till det okända och då behöver vi vara villiga att möta det okända i tillit. Tro att det som kommer till oss är det rätta. Det finns inga misstag. De är till för att vi ska uppmärksamma något ännu starkare nästa gång vi möts av något liknande. Hade vi inte gjort misstaget hade det blivit en helt annan situation nästa gång. Vi blir mer ödmjuka och vår förståelse ökar när vi själva kan sätta oss in i en situation. Det som händer kan vara tungt och jobbigt och budskapet kan komma många år senare men då är det värt det.

Vi möts av så många möjligheter idag och det kan snurra till det för oss. Tankarna om vad som är det rätta surrar som en humla i huvudet. Vad du än väljer så är det ett steg i rätt riktning. Universum knuffar dig alltid i rätt riktning. Känner du att det tar för lång tid? Då har du förmodligen inte kontakt med ditt inre utan då söker du yttre bekräftelse på att det du gör är betydelsefullt eller så slår du helt enkelt knut på dina drivkrafter och trycker undan dem. Varför? Jo, de kan vara så kraftfulla att de skrämmer dig. Det kan vara skamfullt att säga högt vad du vill ha. Innan jag fick min spindel var jag inte alls så kraftfull som jag känner mig idag. Det är något jag önskar för varje individ på denna jord. Att få bli spindelcoachad. Det är så mycket som klickar rätt och den personliga utvecklingen hoppar quantumsteg! Vill du veta mer om detta så skriv till mig. På torsdag är det en masterclass med grundaren bakom LifeSpidersystem som du inte vill missa! Anmäl dig här.

Låt mig bara påminna dig om att du är magisk! Sannolikheten att just du skulle födas på jorden och leva här och nu är så liten. Du var värdefull nog att dyka upp för att göra jorden till en kärleksfull plats. Tack för att du är här.

Är du osäker på vilken väg du ska gå? Då har jag en grym  och enkel övning! Den hittar du här. Berätta gärna vad du tycker. Jag älskar att höra dina tankar.

 

LevAnde kramar

Christine

 

2 thoughts on “Alla val du gör är de rätta. Det finns inga felaktiga vägar att gå. En övning för att ta reda på rätt val! Yey!

    1. Du är unik och definitivt inte sämre än någon annan. Det är dags att älska dig själv. Du är värdefull. Kram💗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *