Vilket är ditt första steg för att nå dina drömmar? Gratis övning att ladda ner!

En av mina drömmar är att leva på min konst. Det är jobbigt att säga högt men jag säger det ändå. När jag säger det högt blir det mer levande och jag kan inte längre blunda för det. Skygglapparna kastas åt sidan.

Vem hindrar mig från att nå min dröm? Jo, det är jag själv. Jag älskar att få beröm och komplimanger av andra och det får jag. So far so good! När det väcks intresse (som det gjorde än en gång igår) över att köpa en av mina tavlor lyfter sig håret i nacken. Själen blir så lycklig! Miljoner frågor surrar i huvudet på mig. Vilket pris är rimligt? Detta är något som är kul för mig och det gör det så svårt att sätta en prislapp på. Hur skickar jag tavlan? Kommer kunden att bli nöjd? Tänk om kunden inte får samma härliga känsla som jag får när jag betraktar min tavla!

Jag inser att jag är så långt fram i tankarna och gör ett mentalt lasso för att fånga tillbaka dem igen. Någon vill betala för en tavla som jag har gjort. Hur magiskt är inte det? Jag lutar mig tillbaka och njuter av den känslan. Livet handlar om hur jag vill känna mig och detta får mig att känna mig  unik. Jag älskar känslan av att vara speciell. Min livsspindel mår ganska bra just nu! 😉

 

Steg ett är att ta reda på vad du drömmer om.

Steg två är att ta reda på vilka hinder du har från att nå dem.

Steg tre är handlar om att ta reda på vilka steg du kan ta för att nå dina drömmar.

Här kan du ladda ner min pdf “Kliv ut ur ditt huvud och in i dina drömmar”

 

 

Jag tillbringade min söndag med att måla om en av mina tavlor. Den är inte klar men är först ut till försäljning. 70x90cm. Anmäl intresse och vad du vill betala. Jag väntar med spänning!

 

Ursprung

 

Inte klar men ett utkast….

Ser du vad jag ser?

 

 

LevAnde kramar

Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *