Jag bygger ett nätverk av kvinnor för att skapa inre kraft.

Imorgon är det redan sista dagen på “23 dagar av tacksamhet med en twist” och jag är så tacksam över att alla dessa kvinnor hittade till mig. Tillsammans har vi skapat en plats där vi öppet kan dela med oss av framsteg och bakslag. Livet är inte bara solsken och regnbågar, det innehåller även separationer och dåliga dagar. Det finns mycket att vara tacksam över även de dagarna. Det beror helt och hållet vad du väljer att fokusera på.

Jag har längtat varje dag till att läsa alla underbara tacksamheter. Det gör mig så varm i hjärtat och jag ler med hela huvudet. För mig är det otroligt viktigt att alla känslor får finnas. Är jag arg behöver jag utforska varför. Är jag glad vill jag veta varför så jag lätt kan gå tillbaka till den känslan när livet möts av motgångar. Jag har fått otroligt många och fina komplimanger! Jag har växt som kvinna, ledare och förebild. Min “Lifespider” mår otroligt bra i detta forum. Wow!! Allt får lov att finnas. Jag kan vara den jag är och möts av kärlek och acceptans. Underbart!

 

Att få tänka till varje dag över att man faktisk redan är fantastisk och fokusera mer på det positiva. Har ändrat mitt synsätt. Igår när jag var på kurs och vi skulle skriva ner vad vi ville bli av med så vart det lite konstigt att fokusera på det ”dåliga”, vi eldade upp lappen sedan. Jag har känt mig nöjdare och gladare. Inte behöva skämmas över att tala om att jag faktisk är bra på saker också.💖💖💖 – Jenny

23 dagar av tacksamhet har gjort mig mer medveten om vad man har omkring sig och om mig själv. Det som har gjort mig mer medveten om är att livet är fullt utav positiva upplevelser och egenskaper, och detta trots att man kan ha sämre dagar, så finns det alltid något att vara tacksam för, i livet och hos sig själv 😊🙏.. Kursen har också givit mig värdefulla verktyg och insikter till att hantera livet på ett annorlunda och ett lättare sätt ❤️. Allt gott till Dig Christine Lehtinen som har skapat denna kurs och grupp 😊🙏💓 – Sandra

23dagar av tacksamhet har gjort att jag får tänka till & att varje dag har något positivt att ge, Livet får en mening & jag blir starkare. Jag gör val utifrån hur jag vill må💕 – Eva

Det som gett mig allra mest i 23 dagar av tacksamhet är att dela med mig till er andra och få öva på att ta emot pepp, stöd och kärlek. ❤️
Att både se och ta emot hur vi alla låter varandra ses, höras och bekräftas är mitt guld i denna utmaningen. – Sandra

Vill du redan nu säkra din plats till nästa omgång som jag drar igång den 9 december? Kommentera med några ord i bloggen och jag skickar dig mer information när det börjar närma sig. Det blir fjärde gången jag gör detta och jag kommer att uppgradera lite för att utmana mig själv. Jag har en bild av hur det kommer att se ut men jag följer min känsla så är du nyfiken på vad jag kommer att skapa? Jag vet att jag är det! 🙂

Hur går det till?

Varje dag ska du skriva ner tre saker du är tacksam för OM  DIG SJÄLV på tre olika sätt. Jag berättar mer om detta senare.

Du kommer att få ett ”worksheet” där du kan skriva ner vad du är tacksam för dag för dag. För att få störst effekt rekommenderar jag att dela tacksamheterna i gruppen. Magiskt vilket pepp och stöd som skapas.

Låt oss vända  blicken inåt.

Varför?

Min egen erfarenhet av att vara kvinna och klienter jag har haft har fått mig att inse att vi behöver bli bättre på att ge oss själva kärlek och omsorg. Vi behöver lära oss att sätta kärleksfulla gränser.
Det kanske låter självklart men hur skulle det vara om det var lika självklart att älska dig själv som du älskar ditt barn, din partner eller din hund?
Hur skulle det förändra ditt liv?

Var kommer detta att äga rum?

Jag skapar en sluten Facebook-grupp där jag varje dag sätter intentionen för dagen med text, film eller ljud. Kanske allt på samma gång! Det är även en plats där vi delar med oss av oss själva och peppar varandra. När de här 23 dagarna är över så stänger jag gruppen. Det som delas i gruppen stannar i gruppen. Det ska vara tryggt för alla. Därefter finns möjlighet att kliva in i en grupp med alla tidigare deltagare. Den gruppen ska jag skapa direkt när jag är klar med detta inlägget.

Det kommer inte att vara tidskrävande. Jag lovar! Däremot tycker jag att det är viktigt att varje dag ägna några minuter med medvetna tankar om sig själv.

Vi kör igång den 9 december med en summa på 352 kronor för att blåsa in energi. 3+5+2=10=1+0=1. Talet ett står för solen. För styrka, individualitet och kreativitet. Ett är summan av alla möjligheter. Det är essensen. Hmm sounds good to me!! Häng med vetja!!

 

Kram Christine

– Kreativitetscoach

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *