Är du bra på att uttrycka dina behov?

Många kvinnor idag har en omöjlig uppgift. De tror att de måste ha en karriär, skaffa barn, ha ett perfekt äktenskap och vara lycklig. Allt på en och samma gång. Det är ett omöjligt uppdrag att ta sig an. Nånstans i denna karusellen tappar man bort sig själv och vet inte ens vad man har för behov.

Jag har påbörjat #365dagar i min FB-grupp. Det innebär att jag varje dag i 365 dagar ställer en fråga för att utforska sitt inre. Upptäcka sig själv helt enkelt. Ja, helt enkelt är det inte alltid. Frågorna kan uppfattas som enkla men när man lägger ner några minuter för att reflektera så kan svaret bli något helt annat än det man trodde.

Igår var #dag26 och frågan var; Är du bra på att uttrycka dina behov?

De flesta svarade nej och jag tror att det handlar om att man inte ens har tänkt på att det är något viktigt. Istället börjar man fundera över vilka behov man har. Sen kanske man börjar ställa sig frågan om man är tramsig som tycker att ens egna behov är viktiga. Det är SUPERVIKTIGT! [Här fick jag lite tankar som jag delade på min gilla-sida. Se det här.]

Älskade du, för att leva ett liv med glädje och kärlek så behöver du ta hand om dig själv. Möta dig själv med all den kärlek som du ger alla andra varje dag. Jag håller på att sätta ihop en worksheet för att utforska sina behov. Vill du ha den? Då tycker jag att du ska hänga på min fjärde omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist” där jag kommer att avsätta tid till detta. Jag kommer att förändra och lägga till en hel del i denna övningen och därför har jag höjt priset från 123 till 352 kronor, 3+5+2=10=1+0=1. Talet ett står för solen. För styrka, individualitet och kreativitet. Ett är summan av alla möjligheter. Det är essensen. Vi kör igång den 9 december!!!

Du kan signa upp dig till mina kärleksfulla nyhetsbrev också där du får ta del av det. Kommentera med “23 dagar” eller “nyhetsbrev” så vet jag vad du är intresserad av. Skriv gärna lite i kommentaren om du är bra på att uttrycka dina behov. Jag vill så gärna lära känna dig bättre!

 

Kram C

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *