Så visualiserar du dina kreativa drömmar till verklighet.

Kreativitet finns inom oss alla. Kom ihåg det. Sluta säg att du inte har det i dig. Jag tror inte på dig. Den finns i överflöd i universum. Det handlar om att komma ihåg. Att minnas och tillåta den att ta plats i ditt liv igen. Det är inte löjligt att vara dig själv och visa dig för världen.

Låt mig först börja med att svara på vad kreativ visualisering är.  Det är en teknik där man använder sin fantasi för att skapa det man vill ha mer av i sitt liv. Det är inget konstigt alls utan man kan göra det dagligen och många gör redan det utan att ens tänka på det. Det handlar om att fokusera och rikta sina tankar mot glädje, överflöd och möjligheter som står i total motsats till vad de flesta fokuserar på. Tänk vilka dörrar du kan öppna när du blir mer medveten om vad du tänker och lägger din energi på. Wow!

Det är otroligt viktigt att inte låta negativa tankemönster komma i vägen och sätta upp motstånd. Det är något som man tränar upp genom att praktisera dagligen. Något som också är essentiellt är att all visualisering sker i nuet. Det ska kännas verkligt idag, nu.

Först och främst är det viktigt att bestämma sig för vad du vill ha. Vilken är din dröm? Här finns inga begränsningar utan låt tankarna sväva…. När du är nybörjare så är det ganska klokt att välja något lätt och lustfyllt. Det blir ett bättre flöde på det sättet. När du har övat kan du såklart välja att utmana dig för varje ny dröm.

Gör din bild av drömmen du vill uppnå kristallklar. Lämna inget åt slumpen. Specificera. Och kom ihåg att du ska tänka att det sker nu, inte i framtiden. Det är så viktigt!

Fokusera ofta. Genom att göra det blir tanken djupt integrerad i ditt liv. Du kan känna den bli till verklighet. Det ska inte kännas besvärligt och jobbigt utan bara kul och lustfyllt. När det känns tråkigt så slutar vi och det är nyckeln till att lyckas med kreativ visualisering. Låt det kännas kul! När fantasin finns i ditt liv är det kul! Sätt upp lappar därhemma eller lägg in påminnelser i din telefon. Hitta en struktur som passar dig.

För att nå ditt kreativa mål behöver du ha en positiv relation med målet. Uppmuntra dig själv, peppa och prata med dig själv i spegeln för att förstärka din dröm. Ja, kanske det känns löjligt i början men fortsätt ändå. Fortsätt på detta sättet tills du nått din dröm eller tills den inte längre känns betydelsefull. Kanske en ny dröm har manifesterats inom dig. Då är det dags att låta vinden ta dig dit. När du tappat intresset är det dags att lämna. Det är inget fel med det. Det innebär inte att du inte avslutar eller att du ger upp. Följ dig själv. Led dig själv.

Längtar du efter att blåsa liv i dina drömmar med min support?

Längtar du efter ett liv i frihet?

Jag öppnar upp för kreativa samtal för 3 personer med början i mars. Det är dags att prioritera dig själv för att leva ditt drömliv.

Kommentera med “YES” i bloggen om du känner dig redo så berättar jag mer.

Läs mer om “23 dagar av tacksamhet med en twist” HÄR

Kram Christine

-Kreativitetscoach

2 thoughts on “Så visualiserar du dina kreativa drömmar till verklighet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *