Imorgon börjar min #älskamigutmaning i min FB-kurs. Vill du hänga på?

Hej älskade människa!

Tack för att just du klickat på min blogg som tagit dig hit. Något som jag skriver behöver du läsa. Det kan vara viktigt idag eller om några år. Hur som helst, det kommer att så ett frö.

Den 21 mars kör jag igång ännu en omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist” där det handlar om att vända blicken inåt och fokusera på sin egen lycka. Den håller på i 23 dagar och kostar 237 kronor. När den är över kan man välja att gå med i en grupp med tidigare deltagare från övningen. Där är vi där för varandra och peppar. Varmt välkommen!

Vi kvinnor är så duktiga på att vara där för alla andra att vi lätt tappar bort oss själva. Jag tycker att det är superviktigt att varje dag lägga några minuter på att reflektera över våra egna känslor. Stanna upp i vår kropp och tillåta oss att känna alla känslor. Inte trycka undan dem för att de inte passar in.

Imorgon börjar jag att dela med mig av små reflekterande övningar för att lära känna sig själv bättre. Det är så lätt att fastna i titlar för att beskriva vem man är. “Jag är en tre-barnsmamma som bor i ett hus med min man och två katter”. Vad säger det om mig egentligen? Ingenting.

Är du redo att lägga ner några minuter varje dag på dig själv i 23 dagar? Detta är inte tidskrävande på något sätt för jag vet att många inte har möjlighet att lägga ner mycket tid. Detta är ett sätt att börja. Att börja bli medveten om sig själv och hur vi tänker om oss själva.

Nu till det jag ville berätta…. #älskamigsjälvutmaning.

Den är en liten förfest till kursen som sätter igång tankarna. Jag delar den första utmaningen här så du kan få en känsla för vad det innebär.

#Älskamigutmaning1

Dela med dig av en svaghet.

Jag har alltid uppfattat mig själv som blyg. Jag är inte den som går in i ett rum och tar plats. Jag har velat vara en sådan person som kan göra det. Varför vet jag egentligen inte. Jag har alltid sett min blyghet som en svaghet. Tänk om det är en styrka jag har? Jag har förmågan att läsa av känslorna när jag kliver in i ett rum och det är magiskt. Men, får man höra en sak tillräckligt ofta blir den till sanning, tills man själv väljer att slå iväg den med en kraft att inte kommer tillbaka igen.

Känslor är bara en naturlig rörelse av energi. Det finns inga goda eller dåliga känslor. De bara är.

Vad innebär det egentligen att vara blyg? Jag tror att många barn får höra det när de är små. Idag kan jag känna att det är naturligt att först känna in en människa innan man känner trygghet med den personen.

KRAM Christine

2 thoughts on “Imorgon börjar min #älskamigutmaning i min FB-kurs. Vill du hänga på?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *