Vad skulle du förändra om det var enkelt?

Jag har alltid uppfattat mig själv som en person som tycker om förändring. Ja, det gör jag samtidigt som jag på många sätt trampar i samma spår dag ut och dag in.

Om det är något som funkar och känns bra så är det ju helt ok att trampa på. Men om det skaver och irriterar? Njae, det känns inte lika bra. Varför är vi då så dåliga på att skapa en förändring?

För det första så vet vi inte om förändringen kommer att vara positiv. Om vi intalar oss att det inte kommer göra någon skillnad så är det väl lika bra att ha det som vi har det? #bromskloss

För det andra kan en förändring innebära att de som står oss nära inte älskar eller accepterar oss längre. Superjobbigt! Men om vi tänker efter lite här…. De som älskar oss när vi mår bra och gör något bra för oss själva är ju faktiskt de personer som vi vill ha i vårt liv. Vi vill inte ha en massa människor som drar ner vår energi och förminskar oss.

Jag fick en idé om att skapa en pdf som steg för steg stöttar till att skapa en strategi för att förändra invanda mönster som inte känns bra. Med hjälp att 14 steg kommer du att skapa en ny medvetenhet för att förändra de problem som skaver. Vill du ta del av den? Kommentera med “Ja tack” och jag skickar den till dig när den är klar. Ha lite tålamod, den är inte påbörjad ännu.

Vill du ha min hjälp att ta dig ur ett invant mönster? Skriv till mig och berätta vilket problem du har som skaver och jag kommer att skicka dig 14 frågor att reflektera och svara på. Du bär på alla svaren inom dig. Ibland behöver man de rätta frågorna.

Kostar detta något?

Ja, det gör det. Jag värdesätter mig själv och min intuition.

199 kronor mejlcoachning

eller

599 kronor mejlcoachning och en coachsession

VAD SKULLE DU FÖRÄNDRA OM DET VAR ENKELT?

Jag kan så ett frö i dig men det är du som behöver ge dig näring och vatten.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *