30 dagar med attraktionslagen. #DAG4

Du blir det du tänker.

Dina tankar skapar din verklighet.

Stannar du upp varje dag och reflekterar över ditt liv?

Du lever ditt liv. Ditt. Ingen annans.

Ditt liv väntar på att du ska upptäcka det.

Livet handlar inte om att kämpa sig genom det.

Lätthet. Livet är lätt.

Det finns en sanning långt där inne i dig som längtar tills du hittar den.

“DU FÖRTJÄNAR ALLT DET GODA SOM LIVET HAR ATT ERBJUDA”

Du vet det innerst inne. Du vet.

Du är den som skapar dig själv. Ingen annan.

Välkomna livets magi med glädje.

Kram Christine

Vill du lära dig mer om kreativ visualisering? Läs mer om min nya idé här.

10 thoughts on “30 dagar med attraktionslagen. #DAG4

 1. Jag tror på att vi alla förtjänar allt gott, men jag vägrar tro att sjukdom, sorg och olycka bara drabbar dem som förtjänar det. Aldrig. Fast det vore ju bra om det var så…

  1. Jag tänker att det är något vi behöver lära oss av allt. Jag har en bok som heter “Kroppen talar till dig” och den innehåller alla sjukdomar och vilket budskap den vill ge oss. Det finns en mening med att gå igenom alla tråkigheter också. Även om de ibland kan vara sjukt jobbiga!

   1. Absolut, när man genomlevt en svårighet vill man ofta inte vara utan den. Och jag vill inte gå i debatt egentligen, men… När min bästa vän fick det ena bakslaget efter det andra i sin cancersjukdom konstaterade hon “alla säger att motgångar gör en stark, men varför måste jag bli ännu starkare? Jag kan leva med att inte ha ännu svårare motgångar och vara svagare, bara jag får leva”. Jag hade behövt ha henne kvar, men framför allt hade hennes två barn, 5 och 3 år gamla, behövt henne i många år till… Med erfarenheter också av kompisar som drabbades av Livets ords härjningar på 80-talet (då det påstods att om man inte fick det man bad om så berodde det på att man bad eller trodde på fel sätt…) får jag väldiga obehagskänslor av allt tal om karma och att man kan styra sitt liv genom sina egna tankar och att man får det man förtjänar.

    1. Tack för dina kloka ord. Jag förstår hur du känner och jag känner med de här barnen att de ska få ha sin mamma mycket mycket längre…. Snyft

 2. Ja, att ändra tankemönster är bra.
  “DU FÖRTJÄNAR ALLT DET GODA SOM LIVET HAR ATT ERBJUDA”
  Borde stå på allas kylskåpsdörrar så man påminns redan till frukosten!

 3. Ja – det här tror jag verkligen på! Älskar lätthet! Både ordet och känslan. Väljer ofta lätthet i dagens intention (sätter en varje morgon)

  Och ja: är helt säker på att jag förtjänar det goda livet har att erbjuda – jobbar mycket med att peppa mina kunder och följare till just det: våga ta emot allt gott!

  //Malin

 4. Jag. Och nej.
  Alltså: jag blir det jag tänker. Ja, fast nej.
  *haha*
  Ska förklara hur jag tänker ( 🙂 ):
  Jag kan inte styra vilka tankar som dyker upp för tankar dyker upp. Men jag kan (!) definitivt styra vilka jag fokuserar på, och vad jag gör av dem. Så ja och nej på en och samma gång. Jag blir det jag väljer att fokusera av av de tankar jag tänker. För vi får mer av det vi fokuserar på!

  Blev det tydligt? (Semantik, jo, det är det. Och i grund och botten säger jag JAAAA till hela ditt inlägg!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *