Detta är mitt syfte med Kreativ visualisering.

Det började som en tanke om att jag själv ville bli bättre på Kreativ visualisering. När jag känner att något saknas så tar jag reda på så mycket jag kan, gräver ner mig i ämnet och delar med mig till andra som längtar efter samma sak.

Jag är i slutskedet av skapandet av min senaste kurs som jag samskapar medan den pågår. Jag hade aldrig vågat eller haft tillit till mig själv att göra detta bara för något år sen. Nu gör jag. När jag får en idé och den känns “rätt” så kör jag på. Tänker klart typ 10% och sen delar jag med världen. Varför sitta ensam på min kammare med att planera och tänka i evighet utan att ta reda på om det är intressant?

Idag är det dag 28 av 30 och dagens ämne handlar om att skapa kontakt med sitt Högre Jag.

Syftet med Kreativ visualisering är att:

Sammankoppla oss med vårt varande.
Fokusera på vad vi ska göra.
Fördjupa och utvidga vad vi har.

De flesta av oss försöker leva sitt liv baklänges. 
De vill HA mer pengar för att kunna GÖRA mer av det de vill så att de kan VARA lyckligare. Istället behöver du VARA den du verkligen är för att sedan GÖRA det du behöver göra och till slut få och HA det du önskar.

Vad innehåller min kurs i kreativ visualisering?

 • De fyra grundstegen för kreativ visualisering
 • 7 viktiga saker att komma ihåg med affirmationer
 • 9 meditationer
 • 16 övningar för kreativitet
 • 10 metoder att använda med affirmationer
 • 30 dagliga reflekterande frågor
 • 30 dagliga affirmationer
 • mycket mer

23 magiska kvinnor var modiga nog att hänga på och nu funderar jag över nästa steg. Skulle du vara intresserad av detta? Kommentera med “YES” i bloggen om det väcker din nyfikenhet. Jag har bestämt mig för att bygga den och expandera den ännu mera i Thinkific som är en plattform för webbkurser. Här ska finnas möjlighet att inspireras av tidigare kursdeltagare och jag kommer att erbjuda de som antog min FB-kurs möjligheten att gå med. På detta sättet kan man få pepp från andra och göra allt i sin egen takt. Jag kommer även att lägga upp “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” och “Väck ditt unika uttryck till liv” på den här plattformen. Det är så spännande!

Gillar du det jag skriver? Dela gärna inlägget. Det gör mig så glad!

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Vill du boka in en coachsession med mig till ett grymt bra pris? Idag hade jag en session med en underbar kvinna och vi tappade tid och rum. 30 minuter blev plötsligt 70 minuter. Superhärligt!

Vill du vara med i nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” som handlar om att vända blicken inåt och känna tacksamhet för sig SJÄLV på tre olika sätt? Kommentera i bloggen med “23” så berättar jag mer.

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

KRAM Christine

8 thoughts on “Detta är mitt syfte med Kreativ visualisering.

 1. Du är en sån förebild i att få en idé, fnula en smula och sen bara kasta dig ut i görande!! Whoop whoop! Ser fram emot att förebildas mer i just det av dig!

 2. Kreativitet är något jag har för mycket av 😂
  Håller på att lära mig sätta gränser så jag kan avsluta saker och inte bara göra dem större och längre.😉

  Men att arbeta med att hjälpa andra att öppna upp och bli kreativa är ett behjärtansvärt arbete!

  1. Åh, visste inte att man kunde ha för mycket kreativitet! 😉 Tror som du skriver att även kreativitet kan behöva struktur ibland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *