Hur du uppnår det du verkligen vill ha. #DAG1

Ny månad och jag väcker liv i en ny utmaning. Är du trött på att sätta mål men aldrig komma dit? Då ska du följa denna utmaningen jag kör i juni. Den kommer inte att vara lättsam alla gånger utan den kräver att du går inom dig själv och lyfter upp de svaren som kommer till dig och vågar titta på dem. Nu. en gång för alla.

För att få det du vill ha behöver du först ta reda på vad det är som håller dig tillbaka. Vad är det som hindrar dig från att agera? Fundera över något som du dragit dig länge med att göra. Ända till sista minuten….. Låt säga att det är att betala räkningarna. Har jag rätt när jag säger att du skjutit upp det för att du upplever sånt obehag när de ska betalas? Det som dessutom händer är att förhalandet i sig leder till att våra sinnen associerar det med obehag. Det leder i sin tur till att förhalandet ger mer obehag än själva handlingen. Hängde du med? Det är inte längre lika obehagligt att betala räkningarna utan det är förhalandet som är obehagligt.

Vad kan du förändra i ditt liv med denna informationen?

Nästa gång kan du ställa dig frågan “Om jag inte agerar nu, hur kommer det att påverka mig?”

Låt obehaget bli din vän när du vet vilket budskap det bär på.

KRAM Christine

Vill du vara med i nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” som handlar om att vända blicken inåt och känna tacksamhet för sig SJÄLV på tre olika sätt? Det är så kul att den får så stor effekt i ens liv. Den är inte tidskrävande för jag vet att vi alla har mycket att hinna med. Kommentera i bloggen med “23” så berättar jag mer.

Är du nyfiken på Kreativ visualisering som handlar om att manifestera sina drömmar. Att känna tillit till sig själv och utveckla sina inre styrkor. Kommentera i bloggen med “YES” så berättar jag mer. Den sista övningen var en meditation att möta sitt totemdjur. Det känns lite tomt när en idé har kommit till sitt slut men nästa omgång är redan den 2 juli.

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?


15 thoughts on “Hur du uppnår det du verkligen vill ha. #DAG1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *