Hur du uppnår det du verkligen vill ha. #DAG6

Blandade känslor ligger bakom många mönster att självsabotera sina drömmar. De begränsar nöjet med att uppnå dem. Många säger att de vill tjäna mer pengar. De har inga problem med att ta reda på vad de ska göra för att uppnå det. De vet att det kommer att innebära större frihet och trygghet. Bekymret ligger snarare i att de samtidigt associerar överflöd av pengar med att man är slösaktig, ytlig och dryg.

Om du nån gång känner att du tagit två steg framåt och ett tillbaka så kan det bero på att du har blandade associationer om det.

Har du blandade associationer som påverkar dina drömmar?

Gillar du det jag skriver? Kommentera och berätta för mig. Dela gärna bloggen på sociala medier.

Är du nyfiken på Kreativ visualisering”? Det är en kurs som jag skapat och den drar igång den 2 juli. Det ska bli så spännande! Läs mer om den här.

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

7 thoughts on “Hur du uppnår det du verkligen vill ha. #DAG6

  1. Det där är så himla intressant. Visste inte att uttrycket blandade associationer fanns, men jobbar massor med mina kunder (och mig!) med både självsabotörer och att vara vaken för vad en verkligen vill med drömmen …

    1. Det är ofta blandade känslor inför något som gör att vi inte drar det till oss. Det blir liksom kortslutning i universum…

  2. Klockrent! Att ha mycket pengar är för många lika med att leva ett mer hedonistiskt liv. Jag gillar det goda livet men sedan jag slutat att dricka är jag mindre spenderar sugen och köper mest sånt som jag verkligen vill ha.

  3. Nuförtiden är jag mindre självsabotör än tidigare – och kan också komma på mig när jag är det. Ofta tycker jag att det är tankar, snarare än handlingar som fungerar som sabotörer.

    1. Det är väl så att tankar är upphovet till handling – eller icke-handlingen som det lika gärna kan vara självsabotaget leder till. Oavsett så stoppar vi oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *