Hur du uppnår det du verkligen vill ha. #DAG7

Finns det något i ditt liv som du verkligen vill ha men inte verkar bli av? Vad skulle skillnaden bli för dig om du kan påverka det? Det kan handla om relationer, pengar eller drömjobbet. Vad som helst.

Skriv på ett papper vad det är som du vill påverka. Dra sen ett streck i mitten på sidan. Gör en lista på alla negativa känslor du har om det och en lista på de positiva känslorna på höger sida. Finns det fler negativa än positiva? Finns det kanske nån blandad association? Det som är viktigt är att verkligen vara ärlig med sig själv. Det finns inga känslor eller tankar som är fel eller tramsiga. De finns där och vill förmedla ett budskap till dig.

KRAM Christine

Gillar du det jag skriver? Kommentera och berätta för mig. Dela gärna bloggen på sociala medier.

Är du nyfiken på Kreativ visualisering”? Det är en kurs som jag skapat och den drar igång den 2 juli. Det ska bli så spännande! Läs mer om den här.

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *