Vad behöver du göra för att känna dig så som du vill känna dig?

Jag fyller augusti med reflekterande frågor. Det är ett utmärkt sätt för dig att lära känna mig lite bättre och jag skulle bli så glad om du kommenterar med ditt unika svar. På det sättet lär jag ju också känna dig lite bättre.

________________________________________________________________

Dagens fråga handlar om att ta reda på vad vi behöver göra mer av för att känna oss precis så som vi vill. Vi har alla olika preferenser i det här. Det jag gör för att hitta svaret på denna frågan är att sätta mig ner i tystnad och ställa frågan “Hur vill jag känna mig?”. Sen låter jag svaret komma till mig. Det kan ta fem minuter och det kan ta en timme.

Att sitta i tystnad med en tillit till att jag har redan alla svaren inom mig är magisk. Jag behöver inte söka utanför mig själv längre utan allt finns redan nedtankat i mina celler. Så frågan är…..

Hur vill jag känna mig?

Jag vill känna mig värdefull.

När känner jag mig värdefull?

När jag skapar ringar på vattnet av mer kärlek till världen.

Vad kan jag göra mer av för att känna mig värdefull?

Köra igång ännu en omgång av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST”.

Älskade läsare, vet du vad det mest magiska är? Denna fantastiska tacksamhetsövning lanserade jag igår klockan 17,32. Så häftigt vad som kan komma till oss när vi vänder blicken inåt och hämtar in budskapet som vill manifesteras.

Vill du hänga på? Det vore så underbart! Låt mig kort berätta om varför du ska spendera 188 kronor på detta. Jo, för att vi kvinnor är superduktiga på att vara där för alla andra. Vi är knivskarpa på att hitta fel och brister med oss själva. Jag vill bjuda in dig till en plats där hela du får finnas. Alla dina känslor är välkomna. Du kan aldrig vara fel, för mycket, för blyg, för framåt, för lång, för kort, för flummig, för vetenskaplig. Du är magisk precis så som du är IDAG. Inte imorgon. IDAG. Se gärna videon där jag berättar mer om detta här. Jag tycker att jag förklarar min intention väldigt bra i den videon.

Vad behöver du göra för att känna dig så som du vill känna dig?

Dela gärna med dig av dina unika tankar. Jag vill lära känna DIG.

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *