Vilka 3 kortsiktiga mål har du? Jag delar med mig av mina.

Alltså det här med målsättning får mig att må illa lite grann. För det första så känner jag mig totalt misslyckad när jag inte når dem, för det andra ger det mig inte utrymme för att “ombestämma” mig som jag älskar att göra. Därför sätter jag mina mål utifrån mina känslor och min Lifespider.

Varför gör jag det? Jo, jag lever mitt liv utifrån hur jag vill känna mig. Jag bryr mig inte om vad alla andra presterar eller uppnår. Jag hör så många som baserar sina liv på titlar eller hur mycket de tjänar. Det imponerar inte på mig. För mig är det mycket mer värdefullt att känna mig autentisk och samtala med likasinnade.

Länge under många år förminskade jag mig själv och drömde mig bort till alla andras drömliv. Trodde aldrig att lilla jag skulle kunna få det drömliv som jag önskade mig. Nu har jag kommit till insikten att jag inte kände att jag förtjänade det goda i livet. Idag vet jag att jag gör det.

Det spelar ingen roll vilka misstag och trauma jag gått igenom. Jag lovar att jag gjort många misstag och har fått uppleva en hel del trauma. Det jag har insett är att de är en del av den jag är idag. Jag vet att det som dras till mig är något jag behöver för att växa i den kostymen jag går runt i på denna jord.

Så tillbaka till målsättning…. Jag har kanske ett annorlunda sätt att göra detta men det spelar ingen roll. Det är mitt sätt och det passar mig. Om du känner mig och har hängt med ett tag så vet du att jag tror på kraften i frågor.

  1. Jag skapar ringar på vattnet enbart genom att vara mig själv. Fortsätt att kliva ut från min komfortzon. Genom att göra detta skapar jag en vackrare värld.
  2. Sprid mitt budskap även när jag inte har tänkt klart. När jag gör det så jobbar jag i samklang med min intuition. När jag är jordad känner jag mig fri. Jag vill känna mig fri. Mera!
  3. Lansera och lär medan det händer. Jag behöver inte veta allt på förhand. Samskapa och känn in vad som är rätt.

Vill du veta på vilket sätt min Lifespider mår bra av de här målsättningarna så ska du hålla ögonen öppna för ett härligt event som jag samskapar med min härliga vän Kia Helles i september. Vi kommer att hålla till i närheten av Helsingborg. Nyfiken? Kommentera i bloggen så uppdaterar jag med information.

Vilka är dina mål? Berätta GÄRNA! Jag är SÅÅ nyfiken!!

Kram Christine

One thought on “Vilka 3 kortsiktiga mål har du? Jag delar med mig av mina.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *