Vilket budskap vill en ond axel säga mig? Kroppen talar till mig.

Jag har en fantastisk bok som heter “Kroppen talar till dig”. Varje gång jag känner någon obalans eller sjukdom så läser jag i den. Den brukar ge mig det svar som jag behöver höra just nu.

Idag när jag körde hem från jobbet så kände jag hur det knäckte till lite i min högra axel. Jag vet ju att axeln är länken mellan arm och bål och den är rörlig. När jag kom hem läste jag vidare i boken.

Fysisk blockering: Smärta i axeln visar på känslomässig tyngd. Du bär “världen på dina axlar”. Du vill göra för mycket för alla andra. Så mycket att du hindrar dig själv från att göra det du vill göra. Du känner en förpliktelse att göra alla de här sakerna för alla andra. Du gör det inte för att det känns kul och av ren välvilja. Suck!

När du fokuserar på att hålla alla andra på bra humör så hindrar du dig själv från att sträcka dig efter och fånga din egen lycka. Kroppen säger inte åt dig att sluta göra så mycket utan den vill berätta att göra det utav kärlek istället för utav plikt. Om man har svårt för att röra på sina armar så kan det betyda att man har svårt för att ta emot en person eller en ny situation.

Mental blockering: Smärta i axeln är en signal om att du lägger alldeles för mycket på dina axlar utan en egentlig anledning. Ta bara på dig det som hör till dig. Frigör dig genom att tillåta alla andra att leva sina egna liv och göra sina egna misstag. Har du lovat att ställa upp i alla lägen eller är det något du tror förväntas av dig?

Det är dags att sätta kärleksfulla gränser och bara ta dig an sånt som du själv vill. Ta hand om dig själv så som du tar hand om alla andra. Respektera dig själv så som du respekterar alla andra. Älska dig själv lika villkorslöst som du älskar alla andra. Omfamna dig själv och den du vill vara istället för den du tror att alla andra vill att du ska vara.

Jag ta detta tecken till min kropp att ännu en gång lyfta upp “23 dagar av tacksamhet med en TWIST”. Det är en trygg plats att vara sig själv och höja kärleken till sig själv. Superviktigt!! Vill du hänga på? Vi började idag och det går absolut att hänga på fortfarande. Kommentera i bloggen med YeY så skickar jag mer info om betalning. Kostnad 188 kronor för att blåsa in energi. För att tacksamhetsövningen ska kännas värdefull.

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *