Misslyckanden kan göra ont. Men det är genom dem vi lär oss.

Du ansvarar för din egen utveckling. Antingen väljer du att stanna kvar i begränsande antaganden om hur ditt liv ska se ut eller så bestämmer du dig för att förändra det. Allt börjar med en tanke som följs av en känsla och som därefter blir en handling.

Det jag menar är att du kan med tankens makt förändra ditt liv om du inte tycker om där du är. Du behöver dessutom också vara beredd att skapa de förändringar som kommer att ge dig det du vill ha. Är du inte beredd att lägga det gamla bakom dig och våga kliva in i det nya så kommer ingenting att förändras. Så enkelt är det.

Så många människor kryper runt på alla fyra utav rädsla för att ramla och slå sig. Vi vuxna är ännu mer otåliga för att nå ett resultat än vad små barn är. Det räcker att vi drattar på ändan några gånger för att vi ska tro att det är omöjligt.

Tänk om du kan skifta tankarna och se möjligheterna i dina upplevda misstag. Tänk om det finns en gåva med varje snedsteg du tar. Det finns något att lära. Känn tacksamhet för det. Tacka. Välkomna.

Jag möter motstånd. Jag faller. Jag har upplevt otroliga svårigheter som jag inte önskar någon annan. Verkligen. Jag omfamnar dem och växer som människa. Det är så jag väljer att leva mitt liv.

Det finns en gåva med alla “dåliga” val som vi gör. Kom ihåg det. Alltid.

KRAM Christine

Gillar du det jag skriver? Kommentera och berätta för mig. Dela gärna bloggen på sociala medier.

Vill du anlita mig som intuitiv kreativitetscoach? Jag kan hjälpa dig att hitta tillbaka till ditt unika uttryck och kliva in i din kraft. Kommentera i bloggen eller mejla på levandefruost@gmail.com. Det första samtalet kostar bara 199 kronor. Kom ihåg det.

Kliv in i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” för att ta del av tre gratisdagar av “Kreativ visualisering” och tre dagar av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST”  Den är magisk och perfekt för dig som vill ta tillbaka kärleken till dig själv på en trygg och kärleksfull plats. En plats där allt får finnas. Tillsammans skapar vi ringar på vattnet. Min intention är fred på jorden. Den är stor kan tyckas men det är min dröm och jag vet att det är möjligt. När vi älskar oss själva så har vi ingen anledning att trycka ner en annan människa.

One thought on “Misslyckanden kan göra ont. Men det är genom dem vi lär oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *