Vad skulle det betyda för dig att känna villkorslös kärlek till dig själv?

Det är en stor fråga som kan kännas som ett ouppnåeligt mål att ta sig an. För att älska sig själv villkorslöst så innebär det att acceptera alla fel och misstag som du har gjort och kommer att göra. Vänta, låt mig omformulera. Det handlar om att acceptera alla val och omfamna alla lärdomar som du har fått ta del av. Även när vi upplever ett val som ett misstag så finns det alltid något bakom som vi behöver lära oss.

Länge länge gick jag runt med en superlåg självkänsla och varje dag gav jag den näring med hjälp av alla förringande tankar om mig själv. Det är så enkelt att lyssna på de negativa tankarna som pågår inom oss. Den dagen vi väljer att bryta det mönstret och istället fylla dem med positiva affirmationer är dagen där livet förändras. Det handlar inte om att ha det “perfekta” livet utan att leva sitt eget unika liv i glädje och autenticitet. Att leva det liv man vill. Istället för det liv som man förväntas vilja leva.

Därför har jag skapat “23 dagar av tacksamhet med en TWIST”. Det är en superbra början till att hämta tillbaka kraften och kärleken till sig själv. Det krävs inte supermycket tid utan det skapar en ny medvetenhet som skiftar dina tankar att tänka nya tankar om dig själv.

Du vill inte missa detta! På torsdag börjar vi och jag är så taggad att köra igång precis som vanligt. Det är så magiskt vad som kan ske på bara 23 dagar…..

Vad skulle det betyda för dig att känna villkorslös kärlek till dig själv?

-Superviktigt

-Angeläget

-Jag behöver

-Den förändringen jag behöver

-Allt

-Ren lycka

Exempel på områden jag kommer att prata om:

#DAG3 Vi behöver bli bättre på att uttrycka hur vi känner.

#DAG4 Tillåta oss att ta emot kärlek med alla fel och brister vi har gjort.

#DAG6 Det är inget fel på att bli bortvald.

#DAG14 Att unna sig saker på två olika sätt.

Sagt om “23 dagar av tacksamhet med en TWIST”

“Vad snabbt dessa 23 dagar gick. Jag är så tacksam för att jag hittade hit och för allt detta gett mig. Att inse att du alltid har ett val att tänka positivt istället för att låta det negativa ta plats. Jag är så mkt mer tacksam över mig själv nu än tidigare. Jag är bra som jag är här och nu och jag behöver inte bevisa det för någon för att känna tacksamheten inom mig själv räcker gott o väl! Tack igen Christine” – Anu 

För att kliva in i gruppen som du hittar här behöver du swisha 188 kronor till 0704-968914.

KRAM Christine

3 thoughts on “Vad skulle det betyda för dig att känna villkorslös kärlek till dig själv?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *