Det är dags att väcka kreativiteten till liv igen!

Igår fick jag en tanke till mig att det var dags igen att väcka liv i kreativ visualisering och skapa välstånd. Jag skrev ett långt inlägg som jag tänkte dela i min FB-sida “Skapa ditt kreativa drömliv” men precis när jag skulle trycka på skicka så var det något som drog bort min hand. Nej, det var inte såhär jag skulle presentera det.

I eftermiddag efter att jag varit och grattat min härliga pappa som fyller 74 år idag så hade jag ett Lifespider-möte inplanerat men jag lyckades inte logga in efter fem försök så jag gav upp. Istället kom denna idén till mig igen och jag spelade in en video och skickade till gruppen.

VÄLSTÅNDSLEKEN

Reglerna är enkla…. Varje dag får du en summa pengar som för varje dag dubbleras. De ska spenderas. Hela summan. Du kan inte spara. No no! Du får inte köpa saker till någon annan. Alla pengar ska spenderas på dig. Det kommer att komma dagar då det är ok att bidra till andra. Jag lovar!

Vill du hänga på? Gå med i min FB-grupp. “Skapa ditt kreativa drömliv”

Kram Christine

Gillar du det jag skriver? Dela gärna.

Vill du boka ett kreativt samtal med mig?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *