Att ha respekt för att vi alla förändras i vår egen takt.

My god! Jag har suttit i timmar och funderat över vad det är för budskap som jag vill nå ut med idag. Tankarna krockar. Var är mitt flow? Sliter mitt hår. Andas. Saktar ner. Känner tillit. Skriver en rubrik. Nej! Raderar. Skriver om. YES!

Det är förändring jag vill förmedla till dig. Hösten är i antågande och jag börjar märka de röda skiftningarna på löven därute. Så vackert!

Låt mig säga att du är precis där du ska vara just nu. Det finns ett syfte med att du är just där. Just nu. Det är inte säkert att du vet varför. Det spelar ingen roll.

Det jag vill att du verkligen ska förstå är att vi förändras i vår egen unika takt. Vi kan och ska inte tvinga någon att ta de stegen som den inte vill, bara för att vi vill det. Vi ska inte heller känna oss tvingade att ta de stegen som andra förväntar sig att vi ska göra.

Nej, steg nummer ett är att ta reda på vilka steg man vill ta (även om de känns läskiga). Steg nummer två är att ta reda på vad man kan göra för att komma dit. Steg nummer tre är att faktiskt göra det som tar en dit istället för att bara tänka det.

Det blir mycket tydligare när man skriver ner det tycker jag. Det blir mera på riktigt. Supernajs men detta räcker inte heller. Det är så lätt att skriva ner och sen ändå glömma bort.

Det är dags att ta det ett steg längre för att verkligen göra det en del av ditt liv. Därför är jag i “skapandefas” av ett helt nytt sätt att sätta upp mål, att ta de steg man behöver för att skapa sin förändring och allt börjar med att ta reda på hur man vill känna sig.

Låt mig berätta mer med vad jag menar med det….. Vi sätter upp mål och en del når vi och en del når vi inte. Allt handlar om att ta sig till en plats där vi känner oss på ett speciellt sätt. Underbart. Ibland när vi når målet så saknar vi ändå den känslan vi jagade efter. Vad gör vi då? Sätter nya mål med förhoppningen att känna det vi vill känna. Ofta med en viss besvikelse att vi är misslyckade. Jag vill förändra detta.

Jag är grym på är att komma på nya idéer och bästa sättet att manifestera är att säga dem högt innan jag har tänkt klart. Så…. Hur kommer detta att se ut? Det vet jag inte ännu. Jag har skaffat mig ett kreativt bollplank och än så länge har sex moduler skapats.

 1. The feelings
 2. The lists
 3. Get real
 4. Goals with soul
 5. My why
 6. My creative expressions

Det kommer att finnas tre olika modeller för att ta fram alla nycklar till att leva sitt mångkreativa drömliv.

1. På egen hand.

2. I grupp.

3. 1 to 1 med mig.

Vill du veta mer så rekommenderar jag dig att signa upp dig till mina kärleksfulla nyhetsbrev där mer uppdateringar kommer inom kort. Det kan du göra här.

Gillar du det jag skriver? Kommentera och berätta för mig. Dela gärna bloggen på sociala medier.

Vill du anlita mig som intuitiv kreativitetscoach? Jag kan hjälpa dig att hitta tillbaka till ditt unika uttryck och kliva in i din kraft. Kommentera i bloggen eller mejla på levandefruost@gmail.com. Det första samtalet kostar bara 199 kronor. Kom ihåg det. Läs mer om detta här.

23 dagar av tacksamhet med en TWIST drar igång i december. Sista gången för i år. Jag laddar upp med en hel del överraskningar denna gången.

10 thoughts on “Att ha respekt för att vi alla förändras i vår egen takt.

 1. Haha – din inledning. Alltså – den e på pricken likt minst ett men troligen bra många fler blogginlägg jag skrivit under årens lopp. 🙂

  Vikten av Att Göra har aldrig varit så uppenbar och påtaglig i mitt liv som senaste året och jag älskar att även du är en av de som påminner mig om det! Så stort tack!

 2. Jag har pysslat en hel del med att sätta mål i mitt liv och min erfarenhet är att de kan vara väldigt drivande och också jobba i det undermedvetna. Så jag tänker att det verkligen är viktigt att emellanåt visualisera att en är där vid målet, så att en inte går åt fel håll…
  Viktigt också att ta action, precis som du skriver. Inte mycket förändring sker bara av en tanke.

 3. Oj oj oj – känner igen den inledningen! Tack för att du bjuder på den!

  Håller med och tror också att vi är precis där vi ska. Är just nu i en skitjobbig situation och sa just idag att jag kommer nog inte härifrån förrän jag fattar vad sjutton det är jag ska lära mig på det här …

  HEJA o tack!

  1. Jag tror att vi alla som skriver känner igen sig! 🙂 Inte så najs att befinna sig i en jobbig situation men jag är säker på att det blir precis som det ska. <3

 4. Jag tror du är nått på spåret! Jag sätter ofta upp känslomässiga målbilder. Alltså att om jag ska göra ”xyz” så ska det kännas på ett speciellt sätt annats är jag på fel väg. Att ”lyckas” ser så olika ut…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *