Utforska din kreativitet på ett lekfullt sätt.

Hela eftermiddagen har jag suttit och tänkt och tänkt. Tänkt. Det känns som att hjärnan är helt överhettad. Eftermiddag blev till kväll. Samtidigt som jag skapar innehåll till min nya webbkurs “Skapa ditt mångkreativa drömliv” (prokrastinerar) försöker jag väcka liv i en FB-kurs som jag skapade i februari. Den pockar på min uppmärksamhet. När jag tittar igenom materialet så inser jag att den verkligen utforskar kreativitet och väcker även nycklar till den vi är på ett lekfullt sätt. Det är ju så jag!

Tankar som kommer är att jag kanske borde ändra på mitt upplägg för att det ska vara rätt och riktigt. Varför? Jag vill göra på mitt sätt och vem är det som säger att mitt sätt inte skapar avtryck på deltagarna… Som du hör är mina “mindmonkeys” med mig i mina tankar. Tyst!

Jag väljer att köra denna kursen en gång till på Facebook medan jag samskapar den till Thinkific och även som en e-bok. Det är ett strålande sätt att få en klar överblick och gå tillbaka till det som känns viktigt. Vi är alla olika och behöver bearbeta olika områden. Häng gärna på!

35 dagar av kreativa upptåg från mig! 350 kronor. 10 kronor per dag!

Kommentera med din favoritfärg i kommentarerna (i bloggen) och jag skickar betalningsinfo till dig.

Den 13 oktober kör vi igång! Varför just den dagen? Jo, då är det fullmåne i vädurens tecken. Läs mera om den här. Jag håller på att uppdatera innehållet. Ha tålamod… 🙂

Jag dör hellre pinsam än full av längtan.

Så sa Micke Gunnarsson i sin live på Instagram igår. Han kör igång en tacksamhetsresa. Så spännande! Han, precis som jag tycker att det är så viktigt att stanna upp och se det lilla i det stora. Att notera de små sakerna som skapar stor betydelse i våra liv. Magiskt!

Gillar du det jag skriver? Kommentera och berätta för mig. Dela gärna bloggen på sociala medier.

Vill du anlita mig som intuitiv kreativitetscoach? Tveka inte! Jag kan hjälpa dig att hitta tillbaka till ditt unika uttryck och kliva in i din kraft. Kommentera i bloggen eller mejla på levandefruost@gmail.com. Det första samtalet kostar bara 199 kronor. Kom ihåg det.

Kliv in i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” för att ta del av tre gratisdagar av “Kreativ visualisering” och tre dagar av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST” .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *