Vilket budskap har grodan enligt solöga?

Jag har precis kommit in i värmen efter en promenad med min vovve LilleB. Ja, han heter egentligen Lillebror men jag kallar honom LilleB. Det regnade och det var en så härlig känsla att promenera och känna regnet på mina kinder. Gå i det blöta gräset. Känna den mjuka mossan. Lyssna på regnet. Inte förrän nu när vi har vovve har jag gått ut i väder som detta. Så mycket jag har missat!

På gångstigen hoppade plötsligt en groda fram och det lustiga är att jag två minuter tidigare tänkt på just grodor. Så söt den var men det var för mörkt att få en bra bild. Alltid, alltid när jag möter ett djur så söker jag upp Solögas budskap.

” Livets höjdpunkt är nu. Min gåva till dig är att känna glädje och meningsfullhet.
Gläds åt allt det goda i livet, bejaka livets glädjeämnen.”

Vi fortsätter vår promenad och jag njuter av att notera löven som fallit till marken. Livets kretslopp. Minns när min dotter var liten och var rädd för döden så läste jag “Lövet Fredrik” för henne. Den handlade om att när man dör så ger man näring åt nästa generation. Löven som faller ger näring till nästa årstids löv att få kraft.

När vi gått några meter till på gångstigen hoppar en rödhake fram. De är så söta. Det var ett tag sen jag sett en och den har också ett passande budskap från Solöga.

“Fullfölj det du påbörjat. Min gåva till dig är att upptäcka nya möjligheter längs med vägen”.

Det intressanta är att jag igår fick en idé i badrummet. Jag får många av mina bästa idéer där konstigt nog. Det finns så många människor i denna värld som kämpar med negativa tankar som till slut skapar en negativ spiral som kan kännas övermäktig att ta sig ur på egen hand. Nu vill jag göra vad jag kan för att hjälpa till. Jag är inte på något sätt psykolog eller terapeut men jag vill på ett lekfullt sätt få de här vackra människorna, för de är vackra, de har bara inte insett det ännu; att bli medveten om sina negativa tankar. Det är steg nummer ett. Sen vill jag tillsammans med dem skapa nya som är kärleksfulla och omtänksamma. Det kommer att ske med hjälp av övningar och coachsamtal. Man ska verkligen vara redo att ta steget att förändra sitt liv och göra jobbet. Jag visar dörren. Du har nyckeln och öppnar dörren och kliver in själv.

Jag tror på att när vi älskar oss själva så har vi ingen anledning att skada någon annan. Jag vill att varenda människa på denna jord ska älska sig själv. Då sköter allt annat sig själv.

Är du nyfiken och vill veta mer om vad detta innebär? Kommentera i bloggen eller skicka ett mejl till mig om du vill vara anonym. Det är helt ok!

Vad gör du regelbundet bara för att det är kul?

Hur kan du frigöra tid för mera kreativitet?

Vi är menade att vara lyckliga. Är du missnöjd med något område i ditt hjälp så vänd blicken inåt och ta reda på orsaken. När du vet så kan du göra nåt åt det.

VÄCK DITT UNIKA UTTRYCK TILL LIV

Du har möjlighet att för 350 kronor vara med och tänka nya tankar, utforska vem du egentligen är och ta reda på vilka gamla tankar som håller dig tillbaka. Så spännande och jag längtar!

35 dagar av kreativa upptåg från mig! 350 kronor. 10 kronor per dag!

Kommentera med din favoritfärg (i bloggen) och jag skickar betalningsinfo till dig.

Den 13 oktober kör vi igång! Varför just den dagen? Jo, då är det fullmåne i vädurens tecken. 

Kram Christine

2 thoughts on “Vilket budskap har grodan enligt solöga?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *