Dagens budskap 191101

Låt dig bli omhändertagen.

Det är dags att vända blicken inåt och komma hem. Komma hem till dig själv. Släpp taget om saker som inte betyder något för dig. Det är bara saker. Hemma kan vara var som helst i världen. Det är en känsla inte en plats. Vart du än befinner dig så kan du känna dig hemma. Låt Moder Jord ge dig trygghet och kärlek. Hon vill inget hellre än att du ska känna dig hemma.

Det finns inget “de där” och “vi”. Alla behövs och vi har alla vårt själsuppdrag. Håll dig kvar på din stig. Tvivla inte. Du är precis där du ska vara. Känn dig hemma i din kropp. Se vackerheten i allt runt omkring dig. Medmänniskor, djur, växter, vatten. Även de du inte känner samhörighet med. Låt oss alla komma tillbaka till oss själva. Det är dags att komma hem till oss själva.

Glöm aldrig bort den du är. Kom ihåg din storhet och din magiska potential. Du är aldrig ensam. Du kan alltid känna trygghet och värme från Moder Jord och Fader Sol. Låt enkelheten leda dig tillbaka till ditt ursprung. Du är alltid älskad. Alltid.

KRAM Christine

5 thoughts on “Dagens budskap 191101

  1. Så fint och sant fina du <3
    Viktigt att njuta av det lilla <3
    Ha en härlig helg

    Änglakramar från
    Birgit

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *