Vem vill du attrahera in i ditt liv?

Innan vi börjar att affirmera in alla de magiska människorna i våra liv så är det en god idé att först ta reda på hur de ser ut. Ofta fokuserar vi på vad vi inte längre vill ha i våra liv istället för det vi vill ha. T ex jag vill ha en kärleksfull partner kan vara en förklädd “jag vill inte att min partner förringar mina känslor”. Precis som att barn inte förstår ordet inte så gör inte heller universum det. Man behöver först ta reda på vad man vill ha.

Det är också viktigt att specificera istället för att låta drömmarna vara svävande likt molnen på himlen. Det är inte så lätt att fånga dem på det sättet. Eller hur?

Istället för att leta efter din drömpartner, bli personen i dina drömmar. Bli den som du vill möta i spegeln. Jag menar inte på något sätt att du ska bli en perfekt människa utan några skavanker. Jag vill att du accepterar och älskar dig själv som du är. Gräver djupt inom dig och tar reda på om det är något som behöver förändras för att denna person ska attraheras av dig. Det kan vara gamla negativa tankar om dig själv eller om andra. Inte förrän man blir medveten om det som håller oss tillbaka och sätter krokben kan vi förändra.

Vem vill du attrahera in i ditt liv?

Vilken person skulle denna människa vara attraherad av?

Vad behöver förändras för att denna person ska attraheras av dig?

Stor kram från mig till dig!

Vill du anlita mig som intuitiv kreativitetscoach? Jag kan hjälpa dig att hitta tillbaka till ditt unika uttryck och kliva in i din kraft. Kommentera i bloggen eller mejla på levandefruost@gmail.com. Det första samtalet kostar bara 199 kronor. Kom ihåg det. Läs mer om detta här.

Är du nyfiken på “Kreativ visualisering”? Klicka på länken för att läsa mer om vad den innehåller.

Behöver du höja kärleken till dig själv? I december drar jag igång årets sista  “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Det handlar om att vända blicken inåt och fokusera på sig själv på 3 olika sätt. Magiskt! Ny omgång den 9 december.

Vill du hänga med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”? Vi är nu över 800 medlemmar!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *