Känner du att du är menad för något större?

Kommer du ihåg när du var liten och drömde stora drömmar? Det fanns inga begränsningar på vad som var möjligt för dig. Du ville skapa fred på jorden eller uppfinna något coolt och du kunde vara brandman imorgon…

Har du alltid känt att du har ett unikt uttryck som världen behöver ta del av? Någonstans på vägen tappade du kontakten med dina drömmar när människor runt omkring dig började förklara vad som inte är möjligt. Din kreativitet slocknade…. Tänk om de hade fel? Tänk om alla dina stora drömmar faktiskt är möjliga att förverkliga på ditt sätt! Hur skulle det kännas i dig?

Det handlar inte om att konkurrera med andra. Samarbete är vad vi behöver… Tro inte heller att bara för att någon annan gör något liknande så är det lika bra att ge upp. Tänk dig själv hur många pizzerior det finns. De har snarlika produkter men du har säkert en favorit som du alltid går till. Orsakerna kan vara olika för alla….

Ditt hjärta är fyllt av kärlek som du vill dela med dig av. Du vill inspirera, leva och ge mer av dig själv. Världen behöver fler som du. Vet du vad? Du är älskad och du är okej. Är du redo att släppa taget om oro, ånger och gamla värderingar? Omfamna din egen unikhet och tillåt din unika kraft att komma fram!

Du väntar på att någon ska hitta dig (det gjorde jag). Det är ju sjukt jobbigt att själv lyfta fram sig i strålkastarljuset men vi behöver dig. Jag vill lyfta fram dig! Vill du skapa ditt kreativa drömliv tillsammans med mig och göra 2020 året när du tar reda på vad du vill, får redskapen att göra dina drömmar möjliga och kliver in i din kraft? Hur kan man svara nej på det? Jo, om du är nöjd med där du är just nu. Det är absolut inget fel på att vara nöjd. Det är en härlig känsla så länge den inte är en förklädd rädsla att förändras. Det kommer att bli magiskt för dig! Och för världen såklart!! Kommentera i bloggen eller skriv några rader till mig. Vad som passar dig bäst. Ta hand om dig! Du är viktig!

Christine

– Coach och idékreatör

2 thoughts on “Känner du att du är menad för något större?

  1. Min stora dröm är att bli fastighetsägare till lägenhetshus, nybyggda, på landsbygden. Jag vill vara med och designa, bygga och sedan driva detta. Sen när jag drar mig till pensionen så lämnar jag över till mina tvillingar.

    Det enda som sätter stop är den ekonomiska biten. Önskar jag kunde vinna massa pengar till detta ändamål ?? puss å kram till dig ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *