Det finns en kraft som formar ditt liv.

Jag har känt mig lite ur balans de senaste dagarna. Jag tappar bort ord. Känner att hela min varelse är uppe i det blå och vibrerar med en hastighet som jag inte hänger riktigt med i. Denna känslan brukar jag få när det är dags att byta spindelben. För dig som inte vet vad det betyder så innebär det att byta drivkraft som är kopplad till en intention. Läs gärna mer om den magiska Lifespider här.

Jag vet aldrig vad som komma skall utan jag har tillit till att det blir som det ska. Jag känner att jag varit fast länge i 3D-mentaliteten och det är ingen plats som jag mår bra av. Jag behöver mer energi från människor som har stora tankar och drömmar. Stora livsprojekt.

Kraften som formar ditt liv är den föreställning som du har om dig själv. Din identitet. Vi har alla en undermedveten tanke om vem vi är. Utifrån den tanken lever vi vårt liv. Om du betraktar dig själv som en person som är blyg och reserverad så kommer du att prata, röra dig och agera på det sättet. Umgås du även med människor som förstärker detta så växer den sig starkare. Mår du istället bra av att vara yvig och kreativ men är rädd för hur omgivningen ska uppfatta dig, skit i det! Var den du vill vara. Är det kanske dags att ta reda på vem du vill vara istället för att vara den du är?

Livet är för kort för att levas på andra människors villkor!

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *