Dags för ännu en omgång av “23 dagar av tacksamhet med en TWIST”

Din glädje för livet kommer att transformera sig när du börjar att älska dig för den du är idag. Här och nu. Du är helt perfekt så som du är. Acceptera alla dina fel och brister och se på dem med nya ögon, ögon som accepterar att dig för den du är. Du kommer att bli förvånad vilken förändring som du kan skapa bara på 23 dagar tillsammans med mig. <3

Tänk vilken värld vi kan skapa när vi alla vänder blicken inåt och förstår att vi är värdefulla och värda att älskas. Vi behöver inte göra något för att förtjäna det. Enbart genom att kliva upp på morgonen och öppna dina nyfikna ögon ger dig rättighet att förtjäna villkorslös kärlek. Visa kärlek mot dig själv och människorna som du möter. Världen blir en bättre plats att leva på. Jag har blivit kallad naiv men jag tror verkligen på att om alla skulle bli bemötta med kärlek och respekt så skulle de ge det tillbaka.

Tanken med denna tacksamhetsövning är att sprida glädje och att vi alla ska lägga märke till hur vackra och älskade vi redan är. Varje omgång har varit unik beroende på deltagare. Så härligt att följa allas insikter! Jag har utvecklat den längs resans gång. Det blir kanske en twist på twisten denna gången. 😉

Varje varelse på denna jord är betydelsefull och älskvärd. Vi är alla värda att älskas oavsett vad vi har gått genom. Alla misstag och fel vi gjort spelar ingen roll. De har tagit oss hit där vi är idag.

Hur går det till?

Varje dag skriver vi ner tre saker som vi var tacksamma för OM OSS SJÄLVA på tre olika sätt.

Jag har skapat ett ”worksheet” där man kan skriva ner vad man var tacksam för dag för dag. Eller så köper man en vacker anteckningsbok och fortsätter med tacksamheterna efteråt också.

Vi vänder  blicken inåt. Ser på vad som finns där. Det som vill komma fram.

Varför?

Min egen erfarenhet av att vara kvinna och klienter jag har haft har fått mig att inse att vi behöver bli bättre på att ge oss själva kärlek och omsorg.
Hur skulle det vara om det var lika självklart att älska dig själv som du älskar ditt barn, din partner eller din hund?
Hur skulle det förändra ditt liv?

Var händer detta?

Jag har skapat en sluten Facebook-grupp där jag varje dag kommer att sätta intentionen för dagen med text, film eller ljud. Det är även en plats där vi delar med oss av oss själva och peppar varandra. Det som delas i gruppen stannar i gruppen. Det skulle vara tryggt för alla. Superviktigt!

Det är inte tidskrävande. Däremot tycker jag att det är viktigt att varje dag ägna några minuter med medvetna tankar på sig själv.

Vill du ha min worksheet som jag skapade? Lägg en kommentar i bloggen så skickar jag den till dig. Kanske det leder till att du kommer att delta i min tacksamhetsövning. Vi kör igång den 8 april med en donation av 123 kronor till 0704-96 89 14. Jag tycker att det är viktigt att man tillför en liten portion energi för att det ska kännas värdefullt.

Stor Kram från mig till dig <3

Signa gärna upp dig till mina kärleksfulla nyhetsbrev. Det kan du göra här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *