Vill du gå en grundkurs i intuition?

Du vet den där känslan när du vet men du vet inte var den känslan kommer ifrån? Skulle du inte vilja känna den oftare? Det är så många som har kopplat bort kontakten med sin intuition och måste veta allt. Det måste finnas en logisk förklaring till allt. Eller? Varför kan vi inte bara lita på vår egen kraft? Ta hjälp av den djupa källa som bor i oss.

Intuition är något alla föds med i olika doser. Man tror ofta att det är något kvinnligt men i själva verket beror det på att samhället förväntar sig av mannen att vara logisk och vetenskaplig. Sakta börjar vi att gå ifrån det och jag älskart!

Nu har jag gjort “En Christine” igen! Det innebär att jag tänkt 10% och sen agerar. Du ska bara veta hur många idéer jag haft som jag inte har gått vidare med för att jag ville ha alla svaren på att det skulle bli succé innan jag ens tog första steget. Du förstår som jag att det är fullkomligt omöjligt, eller hur?

Jag låter intuitionen leda mig och det brukar bli magiskt eller bättre 😉 Det jag vet än så länge är att jag inom en snar framtid kommer att samskapa en grundkurs i intuition och göra den till en självklar del av vardagen. Den kommer att fyllas av övningar, meditationer, videos och mycket annat (som jag ännu inte vet ;))

Var kommer allt att hända? Det har jag inte ännu kommit på men antagligen Facebook-grupp eller mejlkurs. Det blir absolut mer levAnde när man delar tankar och reflektioner i grupp. Det är så lätt att känna sig ensam i sina framsteg. Så vill jag inte ha det?

Vad är mitt syfte med denna kursen? Varje gång jag drar igång något nytt så sitter jag först en stund med min Lifespider. Går in i tystnaden och söker svaret med vad detta kan bidra med till världen. Det är min själ som talar. När jag är klar med det så känner jag in vilken drivkraft som jag ska ta till för att göra detta till en succé. Denna gången blev det min “överlägsen”. Den kommer att vara en stor tillgång när jag tar mig an detta nya projekt. Det kommer att krävas kraftfullhet och ledarskap från mig.

Sååå, låter det intressant? Kommentera med “YES” i bloggen så jag vet hur intresset är. Tack <3

KRAM Christine

20 thoughts on “Vill du gå en grundkurs i intuition?

  1. Lycka till! Jag gillar ditt anslag och känner igen mig … att bjuda in till något,utan att ha alla svaren… och då blir du ju extra sann … för intuitionen leder dig… åt spännande håll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *