Kan man verkligen träna upp sin intuition?

Jag vill svara på den frågan med en motfråga. Varför skulle man inte kunna det? Vi vet att det är fullt möjligt att träna upp det logiska tänkandet. Det tvivlar vi inte en sekund på. Så vad kan det bero på att man tvivlar på den intuitiva förmågan? Jag skulle gissa att vi västerlänningar tycker om det logiska som vi kan förklara och diskutera. Vi tycker det är lite främmande med saker som vi inte få ett givet svar på.

Det man behöver göra är att fokusera målmedvetet för att göra den inre rösten kraftfullare och låta den ta mer plats i ditt liv. Leka fram den. Låta den se ut som den gör utan någon värdering. Många har förmågan men är rädda för den och trycker därför undan den och bortförklarar alla tecken som får till sig.

Vad skulle bli skillnaden för dig och ditt liv om du väcker liv i din intuition?

Hur skulle det kännas att väcka liv i din intuition?

Fundera och reflektera en stund över de frågorna innan du läser vidare.

Jag vill på ett lekfullt sätt stötta dig i din resa på att låta din inre röst få mer plats i ditt liv. Därför kommer jag att samskapa en grundkurs i intuition som jag väljer att namnge “Återfå kontakt med din intuition”. Anledningen till namnet är att vi från början haft kontakt men någonstans längs vägen tappat den kontakten för olika orsaker.

Tänk när vi alla har kontakt med källan och lever våra liv i enhet istället för splittrade individer. Magiskt! Jag längtar!

Vill du hänga med på resan tillsammans med mig? Kommentera med “YES” i BLOGGEN. Det är så lätt att jag tappar bort kommentarer på sociala medier. Tack <3

Kostnaden kommer inte att bli så stor men om du känner att detta verkligen är för dig men inte kan avvara detta så hör av dig. Vi kan säkert lösa det på nåt sätt. Pengar ska inte vara den avgörande orsaken till att utveckla sitt inre.

Kram Christine

5 thoughts on “Kan man verkligen träna upp sin intuition?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *