Därför börjar “Återfå kontakt med din intuition” den 7 maj.

Alltid när jag påbörjar något nytt så behöver jag känna in vad som känns rätt. Jag behöver vänta tills svaret kommer till mig. Det finns ingen mening med att förhasta mig och jag har lärt mig att känna igen rätt känsla.

En ny kurs ska skapas och jag förstår att den behövs. Jag fick så mycket positiv feedback direkt och det är ett tecken på att många längtar efter att återta kontakten med sin inre röst. Det ska bli så spännande!

Igår skickade jag ut ett kärleksfullt brev där jag berättade lite om upplägget. Att den kommer att bestå av minst 6 moduler (kanske 7 nu när jag tänker efter) och vi kommer att dela denna resa tillsammans i 12 veckor. Det ska få ta sin tid för att få en naturlig del i vardagen. Jag hade ännu inte fått till mig vilken datum denna kurs kommer att börja men nu har den infunnit sig och jag vill berätta varför.

  • Talet 7 är en andlig siffra -Skapa kontakt med mitt högre jag
  • Återkommer ofta i Bibeln som ett heligt tal
  • Det är fullmåne – Släppa det gamla, kliva in i det nya
  • Det är ett primtal – Naturvetenskap
  • De sju haven – De sju kontinenterna – Kontakt med alla element
  • Min mamma har namnsdag – Ursprung
  • Regnbågen har 7 färger som enligt Bibeln symboliserar Guds förbindelse med människorna

Det som gör mig så glad är att flera stycken har redan swishat sin donation på 369 kronor (123kr/mån) utan att veta när kursen börjar eller var allt kommer att hända, utan att jag stakat ut en tydlig plan. Det gör mig så varm i hjärtat att den tilliten finns. Fyller mitt hjärta med tacksamhet. <3 <3 <3

Du kan läsa mer om min nya idé i de här inläggen:

Vill du gå en grundkurs i intuition?

Kan man verkligen träna upp sin intuition?

Känner du att detta är något för dig? Kommentera i bloggen så skickar jag mer info till dig eller lägg ett mejl till levandefrukost@gmail.com

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Love and light

~Christine

14 thoughts on “Därför börjar “Återfå kontakt med din intuition” den 7 maj.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *