Hur skulle det kännas att lita på din intuition?

Även om du inte är medveten om intuitionens märkliga kraft så kan jag lova att du upplevt den nån gång i ditt liv. Kanske oftare än du tror….. Den är inte sak som man har utan den är ett av våra sinnen, precis som synen och hörseln. Vi kan alltid träna upp den och göra den mer naturlig i vår vardag.

Jag trodde länge att man behövde vara på ett speciellt sätt för att få kalla sig intuitiv precis som jag också trodde att jag inte kunde kalla mig en expert på något, för det finns ju alltid mer information att lära sig. Kan du känna igen dig i mina tankar om detta?

Det var inte förrän jag blev coachad i att ta fram min Lifespider som jag fick en riktig käftsmäll (på ett bra sätt) och jag kunde erkänna för mig själv att det faktiskt finns områden som jag är expert på. Det är blandade känslor att bli coachad. Läskigt, utmanande och jäkligt befriande!

Kan man vara intuitiv och ändå svära som en sjöman?

Absolut! Man behöver inte vara på ett speciellt sätt. Säkert uppfattar du intuitiva personer på ett visst sätt men det betyder inte att de är på det sättet. Det kan vara en bild du har målat upp som du känner att du aldrig kan leva upp till. Så trodde åtminstone jag….. men inte längre. Ibland är jag flummig och bohemisk ibland är jag strikt och strukturerad. De egenskaperna samarbetar och hjälper mig att skapa balans.

Är du nyfiken på att låta intuitionen bli en naturlig del i din vardag? Jag kom på just nu i denna stunden att detta kommer att bli en av övningarna, där vi leker med olika begrepp som flummig, bohemisk, strikt osv… Spännande!

Jo, den 7 maj börjar jag min grundkurs i intuition och den heter “Återfå kontakt med din intuition”. Den pågår i 12 veckor för jag vill inte att den ska kännas intensiv utan genom små förändringar och insikter så skapar vi stor förändring. Jag kommer att göra detta på ett lekfullt sätt utan någon form av prestationskrav. Man gör på sitt eget sätt för vi är alla olika och tar till oss information på olika sätt. Videos, övningar, reflektioner kommer att varvas och man gör allt i sin egen takt.

Donation 369 kronor (123kr/mån för det är alltid det priset jag sätter när jag påbörjar något nytt) till 0704-96 89 14. När det är gjort kan du ansöka om att gå med i gruppen på Facebook HÄR.

Så, för att runda av detta inlägget så undrar jag……

Hur skulle det kännas att lita på din intuition?

5 thoughts on “Hur skulle det kännas att lita på din intuition?

  1. Att lita på min intuition skulle nog för mig innebära mer avslappning, mindre stress och mer kul kring ev beslut och val. Till idag har jag mest ifrågasatt dess ledning/förnimmelse. Får kanske en känning från hjärtat eller magkänslan, noterar den, viftar bort den och låter hjärnan ta över för att analysera, vända och vrida på olika val. På senare tid har det liksom ökat det här vändande och vridandet. Det tröttar ut mig nåt enormt. När jag någon gång gått tillbaka på första känslan och gått på den då har det blivit så bra. Och ännu bättre, det sparar på min energi och jag har mer ork. Men trots den upplevelsen har jag inte börjat lita på intuitionen, inte tillåtit mig utveckla den och agera på den. Därför blir din kurs fantastiskt spännande att få vara med på och jag vet att jag kommer få uppleva hur just att lita på min intuition kommer utvecklas hos mig. Jättekul
    ????
    Kram Pia

    1. Yes!! Det ska bli så härligt att ha dig med på denna resan!??✨ Har du sett att jag lagt till dig till gruppen! Kram?

    1. Vad kul att du vill ha mig med på din kreativa resa! 🙂 Detta är ett gammalt inlägg och kursen är inte aktuell just nu..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *