Skalbaggen kom med budskapet som jag behövde.

När jag körde hem från jobbet idag så satt en liten skalbagge i bilfönstret. Jag öppnade det lite på glänt för att släppa ut den lilla insekten men den satt kvar ändå vägen fram till min uppfart. Då flög den iväg. Vilken sötnos!

Att få detta budskapet när jag är i skaparflow av en ny kurs som heter “Återfå kontakt med din intuition” är ett tecken på att jag är på rätt väg.

Skalbagge ?
Du växer nu. Min gåva till dig är att känna dig väl förberedd.
Du växer andligen just nu eftersom något nytt är på ingång till ditt liv. Du förbereder dig inför något.
Så njut av färden min vän…
Ur Djurens språk av Solöga

Din magkänsla är alltid rätt.

I så många år tryckte jag undan min magkänsla och lyssnade på alla andra. Trodde att alla andra hade full koll på sina liv.

Det var så mycket jag ville skapa som aldrig blev av. Så många idéer som mina tvivel begravde.

Jag trodde att alla andra bar på svaret och visste allt. Så många av mina idéer som andra nu har förverkligat.

Nu vet jag att jag har alla svaren inom mig. Kraft. Mod. Andas.

Det spelar ingen roll om ni tvivlar på mig. Jag står stadigt.

Lita på vad ditt hjärta längtar efter.

Blunda och känn vad som händer i ditt sinne och i din själ.

Ha tillit till att detta är din väg. Detta är din plats på jorden. Det finns i ditt blod.

Något annat skulle inte vara meningsfullt för dig. Du älskar ditt uttryck och din kreativitet!

Din dröm finns i ditt hjärta för en anledning. Ta ett steg närmare din dröm varje dag.

När du känner glädje, ren glädje vet du att din dröm kommer till liv.

Passa på att njut av livet!

Häng med på min nya kurs “Återfå kontakt med din intuition” som börjar nu på torsdag. 12 veckor av övningar, meditationer, videos och annat lekfullt upptåg från mig. Låt det lilla barnet komma ut och leka. Göra sin röst hörd. Ta mer plats.

Jag längtar för det ska bli så kul!! Swisha din donation på 369 kronor till 0704-96 89 14 och ansök om att gå med i gruppen som du hittar här. Vi kör igång den 7 maj. Vill du veta varför just det datumet? Det kan du läsa om här.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *