Det du tänker varje dag skapar din verklighet.

Jag satte mig ner en stund i stillhet. Blundade. Andades medvetet i närvaro. Ville känna in vad jag ville dela med mig av till dig. Färgen grön svävade framför mig. Hjärta. Känslor. Tankar. Verklighet. Andlighet. Renhet … Allt i en flummig gemenskap. Detta kom till mig….

Hur talar du till dig själv inombords när du har gjort något bra? Säger rösten att du kunde gjort bättre…

Hur talar du till dig själv inombords när du har gjort ett misstag? Möts du av dömande och nedvärderande tankar….

Hur talar du till dig själv när du får en komplimang? Tror du att de ljuger för dig…

Kvaliteten på dina tankar skapar möjligheter för dig att uppleva livet på olika sätt. Dina tankar är levande energi som har otroligt starka krafter att ta dig antingen åt det ena hållet eller det andra. Du väljer.

Du drar åt dig olika saker baserat på vad din kropp vibrerar. Vad vill du attrahera in i ditt liv? Blunda, stanna upp. Lyssna på svaret.

Tre sätt att ändra perspektiv och hur du talar till dig själv.

Den 9 juni börjar min tacksamhetsövning “23 dagar av tacksamhet med en twist” som handlar om att bli medveten om sina tankar, förändra och känna mer kärlek till sig själv.

Här kan du lyssna på mig när jag delar med mig av hur det kommer att gå till.

Är detta något som du behöver så swishar du en donation på 123 kronor till 0704-968914 och ansöker om att gå med i den härliga gruppen här. Vi är redan 28 härliga kvinnor som ska inspirera och peppa varandra under dessa dagar. Jag längtar!!

Kram Christine

2 thoughts on “Det du tänker varje dag skapar din verklighet.

  1. Visst är det så. Jag har insett att jag ofta säger till mig själv -såå dum jag är! har inte tänkt på det förut så lyssnade jag på ett podd-avsnitt med Solkarina och insåg att så elak jag är mot mig själv. Jag är ju inte dum, jag är ju helt fantastiskt. Nästa gång ska jag försöka tänka på det och ändra om mina ord. Ändå är jag så bra på att ge barnen rätt ord, så använder jag negativa ord när jag pratar om mig själv. Nu är jag medveten om det, så nu är det bara att förändra. Tror många kommer bli hjälpta av din kurs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *