Att söka friheten, acceptera det oacceptabla eller intuitionsövning… Hmmmm

Alltså ibland är det så otroligt svårt att begränsa mig. Många tankar vill ut. Jag har en bild av hur det ska se ut. “Nej, det känns fel.” “Detta ska inte delas idag, Ny tanke kommer, Wow, detta kommer att bli magiskt.” Jag faller platt.

Eftersom jag tappat så många besökare så känner jag stor press att prestera ett inlägg som berör. Sluta. Jag är inte ansvarig för hur jag uppfattas. Jag vet. Ändå möts jag av de tankarna. Jag är säker på att jag inte är ensam. Jag har varit uppe i över 140 000 besökare och nu har jag under 20 000…. Har ingen aning om varför det är såhär… Dela gärna ett inlägg som du gillar. 😉

Tankar har kommit till mig att skapa en bok av alla mina 1287 inlägg. Kanske det kan bli en framgångssaga… Skulle du vilja köpa/läsa den? Kommentera i bloggen så jag känner support att gå vidare med denna idéen. Tack <3

Hur accepterar man det som inte går att acceptera? Du ska veta att jag har gått genom ett rent helvete och jag kommer att dela med mig av det när jag är redo. Jag har varit så nära att förlora familjemedlemmar tre gånger. De historierna behöver jag dela med mig av. Kanske kan de hjälpa någon annan.

Till dig som söker frihet. Till dig som känner dig fast. Ta dig tid att uppskatta skönhet. Varje gång du betraktar en fågel, ett träd, en blomma, en solnedgång eller en annan människa då ska du öppna upp ditt hjärta. Öva dig i att ta emot kärlek lika mycket som du ger kärlek. När du tar emot kärlek så kommer du att fyllas av energi.

Jag delar en intuitionsövning i ett annat inlägg….

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *