Vad skulle du göra om du fick 1000 kronor i handen?

Det var längesen jag lekte välståndsleken i min FB-grupp “SKAPA DITT KREATIVA DRÖMLIV” men nu är det dags igen! Varje dag i 13 dagar kommer jag att dela ut en summa pengar (fantasifull, (förvänta dig inte riktiga pengar från mig … Hihi). Varje dag dubblar jag summan. Idag började jag med 1000 kronor och jösses med vilken härlig inspiration det redan har kommit från medlemmarna i denna härliga gruppen! Det man INTE får göra är att spendera pengarna på någon annan (det kommer dagar för det också) och man får heller INTE skänka pengarna till någon annan. Det är ett enkelt sätt att inte tänka på sina egna önskemål, så för denna gången, är det inte tillåtet.

Tanken är att utöka våra drömmar, höja vibrationen och anpassa oss till överflöd runt omkring oss.

Vill du hänga på? Gå med i min FB-grupp och var med och lek! 🙂

SKAPA DITT KREATIVA DRÖMLIV

Kommentera gärna i bloggen också vad du skulle lägga pengarna på så du kan inspirera mig.

Vet du vad? Jag kommer även att fylla hela juli med boostande inlägg för självkänslan men det kommer jag att göra på min Instagram och FB-sida. Så, klicka gärna på länken och följ mig där också!

Christine-Kreativitetscoach

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *