Vilken är den finaste komplimangen du har fått?

Jag tänker fylla juli månad med boostande frågor för att höja självkänslan och fokusera på det som är bra i livet. Det vi tänker skapar vår verklighet. Så som vi upplever världen, upplever världen oss.

Om du väljer att lägga din energi på att prata illa om andra människor så kommer andra människor att prata illa om dig. Om du istället väljer att se det goda i alla du möter så kommer de att se det goda i dig. Sen är det såklart också så att människor och händelser trillar in i vår famn när vi behöver lära oss något. Ur kaos kommer klarhet.

Vilken är den finaste komplimangen du har fått?

Tänk att en fråga kan vara så svår att svara på. Det finns så många komplimanger och det känns lite jobbigt att bara välja en. Känns lite som att utesluta så mycket fin generositet….

Att få en spontan komplimang från en främling kan kännas så fantastiskt. Det finns aldrig en baktanke i den. Jag fick en sån en gång när jag hade handlat på ica en kall vinterkväll. Där gick jag med mina påsar och helt från ingenstans hör jag en kvinna säga; -Vad fin du är i den kappan. Den klär dig verkligen. Jag glömmer aldrig den kvällen eller den glädje jag kände inombords. Kappan hade min mamma sytt åt mig och jag kände mig fin i den.

  • Jag önskar att jag mött dig tidigare.
  • Vad du har snygg hållning.
  • Jag älskar dina gråa slingor i håret.
  • Jag känner mig trygg med dig.
  • Du har snygg häck.
  • Jag kan berätta allt för dig. Du dömer mig inte.
  • Jag älskar att du är lite tokig. Det gör mig så glad.

Ja, jag delar med mig av några komplimanger jag har fått…. Ett tips! Skriv ner dina någonstans när du får en komplimang. Det kan vara bra att plocka fram de dagarna när man inte känner sig på topp.

Imorgon ska jag berätta om en unik talang som jag har. Det vill du inte missa!

KRAM Christine

Vill du vara med och leka välståndsleken i min FB-grupp? Varje dag i 13 dagar delar jag ut en summa pengar som måste spenderas samma dag. Man får INTE ge bort eller donera pengarna. De ska spenderas på oss själva. Viktigt!! Och, det är inte riktiga pengar…. Det hoppas jag att du förstår 🙂

Gå med i gruppen här >>SKAPA DITT KREATIVA DRÖMLIV

2 thoughts on “Vilken är den finaste komplimangen du har fått?

  1. Att var naturligaste snyggaste i stan på 90 talet. Var chok då är i från skogen . Var mastigt på den tiden. Men kärt minne !

    Är ingen smink om gjord.
    Är nöjd som är vilket är sälsynt .
    Samt rak vågar vara den jag är som av sky värmen .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *