Jag har så svårt att påbörja något kreativt när jag har en tid att passa.

Här sitter jag nu. I sängen och har stängt dörren om mig. Försöker få till lite ensamhet. Hela tiden hör jag ljud. De ekar. Varje litet ljud blir gigantiskt. Jag sätter i lurarna och höjer volymen på musiken.

Det känns mycket bättre. Öppnar min bok som jag började läsa härom dagen. Älskar böcker som får mig att tänka till och reflektera och det får denna verkligen mig till att göra.

Paus på några timmar. Nu sitter jag här igen. Nu vid köksbordet. Vet inte vad jag vill förmedla till dig. Vet bara att något måste ut. Det känns i hela kroppen. När jag är på detta humöret så är jag så sur och tvär mot familjen. Det känns så jobbigt när de hela tiden möter mig med glädje och kärlek. Jag behöver min tid i stillhet och ensamhet för att kunna ge samma sak tillbaka. Det blir tydligare och tydligare.

Jo, igår åt vi middag tillsammans med mina föräldrar och när vi gick hem tänkte jag att jag skulle måla. Mannen min skulle köra till golfbanan och träna lite grann. Men det blev inget med det för jag hade en tid att passa. Skulle hämta dottern hos pojkvännen en timme senare. Jag kan inte sätta igång en kreativ process när jag har en tid att passa. Kan du? Däremot målade jag härom kvällen.

Nästa gång vill jag berätta mer om boken jag läser som handlar om våra upplevda sanningar. Jag vill dela med mig av några reflekterande frågor som du gärna får svara på här i bloggen eller så kan du mejla dem till mig. Eller så reflekterar du för dig själv. Det är helt ok! Så länge du gör det….

Hur ska en relation eller ett romantiskt förhållande se ut?

Hur många gånger har du hållit med om något bara för att passa in?

Jobbar du med något som du älskar?

Vet du vem du är? På riktigt….. (riktigt djup fråga)

Vill du utforska dig själv och ditt inre?

Jag har många fler reflekterande frågor till dig för att lära känna dig själv om du är öppen för det.

KRAM Christine

– Kreativitetscoach och konstnär

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *