6 tips för att bli en sann bossintrovert! (har inget bättre ord för det)

Detta är verkligen superintressant. Har försökt få till ett blogginlägg länge om att möta människor med ett öppet sinne och utan att döma. Det är något som jag tycker är så viktigt. Så frustrerande att inget av det jag har påbörjat känns bra. Så fort jag har fått inspiration så har något eller någon fått mig att tappa koncentrationen. Ja, det finns väl en mening med det… 🙂

Idag stängde jag in mig i sovrummet med hög musik i lurarna. (LilleB vid min sida såklart!) Jag behövde stänga ute alla ljud som distraherar mig. Nu skulle jag äntligen få till det! Nej, istället hittade jag ett gammalt inlägg som jag påbörjade för över ett år sen men aldrig publicerade. Det ville delas idag istället. Var sak har sin tid och plats.

Jag är i min introverta bubbla och här har jag varit länge. En behaglig plats att befinna mig på. Mycket tankar och reflektioner. Det blir inte så många videos som när jag är i min extroverta sida men jag älskar dem båda för allt de tillför i mitt liv.

6 tips för att bli en sann bossintrovert

1. Sluta be om ursäkt för din personlighet.  Du säger förlåt för saker som verkligen gör dig fantastisk, som din förmåga att vara ensam utan att bli uttråkad. Eller alla tankarna du har inom dig som gör att du upplever livet på ditt unika sätt. En introvert ber ofta om ursäkt för sina behov och åsikter. Sluta.

2. Lev livet på dina egna villkor. Vet du vad många människor ångrar när de ligger för döden? Att de levde sitt liv på andras villkor och inte levde ut sina drömmar. Som introvert har folk förmodligen sagt att du måste ändra på dig för att passa in. Du kommer aldrig att bli lycklig genom att leva på det sättet. Var inte rädd att köra din egen grej. Livet är för kort för att låta andra människor leda dig. Gå din egen väg och njut av resan.

3. Låt folk hata dig. Okej, låt mig förklara. Det går inte att behaga alla samtidigt som du står upp för din åsikt. Det kommer alltid att finnas de som tycker annorlunda. Däremot kommer de rätta personerna att känna igen sig i ditt unika uttryck. De känner en känslomässig och ibland livsförändrande relation till dig. Så, om du vill connecta med rätt människor för dig behöver du också göra plats för dem. Så enkelt och ändå så svårt att plocka bort de som du inte synkar med. Att vara en bossintrovert innebär att du delar din autentiska röst även när marken känns ostadig. Speciellt när den gör det!

4. Lyssna på din intuition. En sann bossintrovert har en stark inre kompass och hon följer den i alla lägen. Istället för att ignorera din magkänsla så lär du dig att lyssna på den. Använd din kärlek till ensamhet för att återansluta med din intuition och börja känna din väg i livet. Följ flödet…… Du brukar spendera mycket tid med att reflektera. Istället för att tanklöst följa rörelserna i livet,  ta dig tid att sakta ner och mentalt bearbeta allt du går igenom.

5. Ta risker. Låt inte folk som inte förstår dig på riktigt, säga att du är för blyg för att vara en bossintrovert. Du vet att du kan vara både tyst och högljudd, omtänksam och ambitiös, gullig och tuff. Släpp loss din hemliga lust att leva ditt kreativa drömliv. Låt dina drömmar växa. Ett autentiskt liv är värt risken av mängder av misslyckande.

6. Skapa utan syfte. De flesta introverter är kreativa på olika sätt. Tyvärr trycker många undan sin kreativitet för att låta praktiska saker ta överhanden. Men kreativitetsprocessen är en belöning i sig. Den gör dig smartare, lyckligare, klokare och mera du. Det är så mycket mer än så. Om du har en gåva att skriva, måla, dansa, pyssla, varför inte utnyttja den? Om du lever ditt autentiska liv redan så förstår du kraften i din konst. Du skapar med med kärlek till din kreativitet.

2 thoughts on “6 tips för att bli en sann bossintrovert! (har inget bättre ord för det)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *